Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 12, 12629 Hägersten

  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 3 135 kr/mån

Toppmodern 2:a med fransk balkong och fantastiskt läge på Telefonplan!

Varmt välkomna till denna stilrena bostad på dynamiska Telefonplan. Här kan du njuta av ett fantastiskt läge med närhet till allt, i en bostad i toppmodernt utförande.

Lägenheten är ljus och välplanerad med skandinaviska inslag och en mycket yteffektiv och funktionell planlösning. Ljusa färgval och väl tilltagna ytor gör att bostaden känns luftig och lätt att inreda. Särskild åtanke har ägnats åt goda förvaringsmöjligheter med stora garderober i sovrum, hall och vardagsrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör hemmet socialt och tillåter en naturlig placering av matgrupp som rymmer större sällskap. Här kan du njuta av ett rikt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och en fransk balkongen som ger bostaden karaktär, och vetter mot innergården som beräknas stå klar inför årsskiftet. Här finns även ett funktionellt och fullutrustat kök i stilrent utförande med moderna materialval för en exklusiv känsla. Sovrummet har plats för dubbelsäng och andra bekvämligheter som garderob, mindre sittmöbel och golvlampor. Här kan man glädjas åt ett stort och lyxigt badrum med samtliga bekvämligheter som golvvärme, takdusch bakom glasdörrar, spegel, handfat med generös förvaring i kommod, wc och kombinerad tvätt och tork samt arbetsbänk. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källarplan.

BRF The BRiCK Terra är en äkta bostadsrättsförening och en av områdets största föreningar med hela 346 lägenheter. Här bor du i en arkitektritad industribyggnad som nyligen byggts om till bostäder. Föreningen äger marken och inför årsskiftet till 2024 valde föreningen att sänka avgifterna med 13%. För att underlätta vardagen finns det två tvättstugor och flera gemensamma utrymmen tillgängliga för medlemmarna. Bland dessa finns barnvagnsrum och cykelrum som är praktiska för familjer med barn och cyklister. Framtida planer för garageplatser, bilpool, cykelpool och en härlig innergård ger ytterligare bekvämligheter och möjligheter att trivas i föreningen. Föreningen är optimalt belägen för den som uppskattar närheten till kommunikationer, kultur, butiker och natur.

På Telefonplan finns mycket att upptäcka och här trivs boende och besökare i en levande atmosfär med mysiga Svandammsparken på bekvämt gångavstånd. Denna gröna oas är en perfekt plats för picknick, lek och avkoppling för hela familjen.
Området har även ett fantastiskt läge när det gäller kommunikationer. På endast tre till fyra minuters promenad når du tunnelbanestationen Telefonplan, vilket ger dig smidig tillgång till Stockholms citykärna. Och om du tar ett par minuter till kan du också komma till Midsommarkransen, ett annat populärt område med sin egen charm och karaktär. Telefonplan har ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och bagerier. När det gäller bekvämligheter finns det gott om alternativ inom gångavstånd. Du hittar bland annat ICA Supermarket, Stora Coop, Systembolaget och Apoteket i närheten, vilket gör det enkelt att handla dagligvaror. För de som uppskattar naturen och vattenaktiviteter ligger Vinterviken inom promenadavstånd från Telefonplan, där du kan njuta av vackra promenader längs vattnet, ta ett dopp eller kanske hyra en kajak för en äventyrlig utflykt.

Sammanfattningsvis ett mycket bekvämt boende i ett attraktivt område för en mångsidig livsstil.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!

  • Varmt välkommen på öppen visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 12, 12629 Hägersten

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.