Telefonplan, Hägersten

Bäckvägen 69

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2:a med radhuskänsla och fritt samt insynsskyddat läge! Gångavstånd till T-bana & service.

Varmt välkommen till en av områdets mest charmiga 2:or med ett insynsskyddat läge och härlig radhuskänsla! Bostaden bjuder på en genuin atmosfär med mycket originalkänsla från byggnadsåret, då funkisstilen präglade arkitekturen. Direkt i entrén möts du av en mycket välkomnande känsla och en nyfikenhet som fortsätter även längre in i bostaden. Lägenheten öppnar upp sig i en välplanerad layout och skapar en trivsam atmosfär. Här finns stora fönsterpartier, beläget i två olika väderstreck, som skapar en genomgående känsla av rymd och luftighet. Bostaden bjuder på många originaldetaljer såsom fina trägolv och tidstypiska snickerier vilket ger lägenheten dess unika karaktär.

Här finner du ett ljust vardagsrum med en trappa ut till baksidan som ger möjlighet att njuta av frisk luft och en fri utsikt över den gröna omgivningen. Det finns även möjlighet att njuta av många soltimmar och måltider utomhus på de stora gemensamma ytorna. Via vardagsrummets helglasade altandörr har du direkt access till generösa gräsytor och uteplatser vilka du med fördel nyttja. Detta blir en trevlig förlängning av bostaden som bjuder in till ljumna grillkvällar med vänner eller lugna stunder i solen, ensam med en bok. Förutom detta finns ett mysigt kök med plats för ett mindre matbord, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum samt en möblerbar hall. Tack vare flera garderober finns gott om förvaringsmöjligheter medan du också har tillgång till två tillhörande förråd i källaren.

Brf Stålpennan är en större förening med 60 st bostadsrätter samt sex st lokalen som inbringar intäkter till föreningen. De har flera gemensamma utrymmen, såsom flera sittgrupper och grillmöjligheter, hobbyrum, återbruksrum samt tvättstuga. För dig med gröna fingar finns en möjlighet att gå med i trädgårdsgruppen. Det finns också 14 st parkeringsplatser samt en bilpool som medlem att kunna ansluta sig till, om man önskar.

Telefonplan är ett område där modern urban livsstil möter konstnärlig kreativitet. Telefonplan är en stadsdel som inte bara erbjuder bekvämligheter för vardagen utan även en unik atmosfär och ett pulserande kulturutbud. För dig som uppskattar grönområden och avkoppling finns det vackra parker och grönområden att utforska. Pittoreska Midsommarkransen ligger också en kort promenad från bostaden, vilket erbjuder ytterligare utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och härliga promenadstråk. Inom cykelavstånd nås även Vintervikens vattennära läge med badplatser och härlig natur! Här har du även promenadavstånd till både Telefonplans och Aspuddens tunnelbana samt bussar vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm med bekvämlighet.

Denna bostad är perfekt för dig som vill bo i något utöver det vanliga, som dessutom erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och historisk charm!

Mer om mäklarna