Telefonplan, Hägersten

Valborgsmässovägen 34

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och välplanerad funkistvåa i lågt belånad BRF!

Varmt välkommen till denna attraktivt belägna funkistvåa med generös takhöjd i vacker omgivning på populära Telefonplan.

Underbar lägenhet med en tydlig röd tråd genom hela bostaden i form av kreativa lösningar, harmonisk färgsättning och unika vinklar som ger bostaden karaktär. Här möts du av en känsla av rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd på 2,70 m och en optimal planlösning där varje rum är luftigt och tidstypiskt för byggåret. Här finns en stor och välkomnande hall i en som mynnar ut i bostadens alla rum. Hallen har ägnats särskild kärlek med vackra färgval, mycket bra avhängningsmöjligheter och tillbyggda hyllplan för skor i en nisch intill dörren samt en platsbyggd garderob för ytterligare förvaring. Här kan du njuta av en genomgående planlösning som tillåter ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck med vacker utsikt mot naturen utanför och minimal insyn. Rofyllt sovrum i bra storlek med plats för en bekväm dubbelsäng, byrå och stilleben samt stor garderob med gott om förvaring. Vardagsrummet badar i ljus från stora fönster med ett högt och fritt läge och vackra träd förgyller utsikten. Här kan du möblera efter tycke och smak med en mysig soffgrupp, fåtölj och mediamöbel, cafébord och även ett stort matbord som rymmer större sällskap. Köket är socialt och blir bostadens naturliga samlingsplats med utrymme för matbord där du kan samlas tillsammans med vänner och familj. Köksluckorna har en härlig grön färgsättning som i kombination med två stora fönster som vetter mot ett litet skogsparti, ger köket en harmonisk atmosfär. Vidare finns samtliga bekvämligheter som ugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, stora arbetsytor och mycket förvaring. Otroligt fräscht helkaklat badrum med dov mullvadsgrå klinker och vitt kakel på väggarna, dusch bakom vackert formade glasdörrar, handfat med kommod, ett spegelförsett badrumsskåp, wc, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. Till lägenheten gör mycket goda förvaringsmöjligheter med nyttjanderätten till två förråd, ett stort och ett lite mindre.

I Brf Tellusborgshus bor du i en stor och gedigen förening belägen i en del av den gamla LM-stadens grönområde. Föreningen består av 349 bostadsrättslägenheter fördelade på 22 fastigheter i klassiska smalhus från 1939. Vidare finns i föreningen 19 hyresrätter, 15 bostadsrättslokaler, 1 hyresrätt samt 63 garageplatser. Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad samt dolda tillgångar i hyresrätter och goda intäkter från lokalhyror och garageplatser. Föreningen har 15 stycken cykelrum runtom i föreningens hus. Det finns även en föreningslokal belägen på Trettondagsvägen 6-8. Denna rymmer ca 30 sittande gäster och bokas via föreningens hemsida mot en hyra om per tillfälle 500:-. Gästlägenheten kan hyras av medlemmarna och deras gäster. Den rymmer totalt fyra personer och kostar 400:- / natt belägen på Valborgsmässovägen 22/24. I föreningen finns det två tvättstugor. De är belägna på Trettondagsvägen 12 samt Valborgsmässovägen 2. Tvättstugorna har ett elektroniskt bokningssystem. Medlemmarna har en hobbylokal på Valborgsmässovägen 11, vid gaveln en trappa ner. Denna används till snickeri, målning eller annan aktivitet som kräver extra utrymme. Återvinningsrum finns på Trettondagsvägen 12 bredvid tvättstugan.

Här bor du med det perfekta läget på dynamiska och omtyckta Telefonplan med närhet till både natur och stadens puls. I närområdet finns många populära matställen, såsom Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Scandwich, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. På bekvämt avstånd finns även Västberga handelsområde med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget. Dessutom ligger ICA Supermarket inom gångavstånd och erbjuder en stor, välsorterad matbutik. Närområdet bjuder på en lugn atmosfär med närhet till grönområden och gångavstånd till tunnelbana, restauranger, service, matbutiker och vackra promenadstråk. Här bor du nära stadens puls, restauranger och caféer i Midsommarkransen och Telefonplan. Inom någon kort minut når du tunnelbanestationen på Telefonplan. Åk två stationer till Liljeholmen där du hittar Liljeholmens galleria för en fantastisk shoppingupplevelse med ett brett urval av 90 butiker, SATS-fitnesscenter, folktandvård och vårdcentral, flera mataffärer, för att inte nämna en av Sveriges absolut bästa ICA Kvantum-butiker med en trevlig vinbar där du kan beställa in läckra delikatesser som shark och skaldjur.

En härlig kombination av Telefonplans dynamiska atmosfär med goda kommunikationer och nära till aktiviteter, natur och stan gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna