Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14

Såld
  • 4 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

92kvm golvyta fördelade på 2 våningsplan - 3,7m till tak på ett av våningsplanen. Uteplats mot gård!

Varmt välkommen till en nybyggd och unik etagelägenhet med tre sovrum samt ett sovloft, allt fördelat på två våningsplan. Bostaden har ett toppenläge vid Midsommarkransen/Telefonplan. Bostaden präglas av stilrena och exklusiva materialval och erbjuder en unik planlösning som går att disponera på många olika sätt, helt efter eget behov. Här har du bekvämligheter så som spotlights med belysning som styrs via Plejd, vilket gör att du kan reglera ljuset samt tända och släcka från din telefon.

Lägenheten erbjuder gott om sociala ytor på övre plan där kök, vardagsrum och uteplatsen har ett naturligt samspel samt ger en känsla av luftighet och rymd. Fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp! Förutom sociala ytor finns även två stycken helkaklade badrum, ett på varje våningsplan. Till lägenheten finns också ett externt förråd att nyttja.

Förutom ett trivsamt och lugnt boende så har man ett perfekt läge med kort promenad till tunnelbana, matbutiker, caféer, restauranger och annan närservice. Det finns också gott om promenadstråk, parker och joggingstråk i närheten. Utöver detta så tar man sig snabbt ut till E4:an med bil och med kommunala medel är man inne på centralen på ca 15 min. Här får man den bästa kombinationen av lugnet vid bostaden och pulsen en kort promenad/resa bort. Föreningen kommer från 2024 februari att sänka avgifterna med 13%.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Mer om mäklarna