Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Pris 3 395 000 kr
Månadsavgift: 4 330 kr/mån

Toppmodern tvåa med drömläge på Telefonplan!

Välkommen till en modern tvåa i toppskick! I den arkitektritade byggnaden från 60-talet, bor man med bästa läge mellan populära Midsommarkransen och dynamiska Telefonplan.

På femte våningen kan du njuta av att lägenheten badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Balkongen som bjuder på härlig kvällssol kan inredas efter livsstil med loungemöbler, cafébord, odlingar och grönska.

Redan i hallen möts man av toppmodern lyx med materialval i sober färgsättning, påtaglig takhöjd och en genomtänkt öppen planlösning som löper mellan hall, kök och vardagsrum med sovrummet rofyllt beläget, avskilt från bostadens sociala ytor. Badrummet är lika stilfullt som det är funktionellt med ljusa väggar och klinker i grå kulör och bekvämligheter såsom egen kombinerad tvätt/tork, golvvärme och gott om förvaring.

Lägenheten är mycket välplanerad, en känsla av rymd genomsyrar bostaden. Från hallen når man sovrummet som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och generösa förvaringsmöjligheter i en stor garderob längs ena väggen. Köket smälter sömlöst in med sin smarta placering intill vardagsrummet som blir lägenhetens naturliga samlingsplats. Här, i bostadens hjärta finns plats för allt och lite till! Inred med matplats för större sällskap, trendiga stora växter, mer förvaring och soffgrupp.

BRF The BRiCK Terra är en äkta bostadsrättsförening och en av områdets största föreningar med hela 346 lägenheter. Här bor du i en arkitektritad industribyggnad som nyligen byggts om till bostäder. Föreningen äger marken och för att underlätta vardagen finns det två tvättstugor och flera gemensamma utrymmen tillgängliga för medlemmarna. Bland dessa finns barnvagnsrum och cykelrum som är praktiska för familjer med barn och cyklister. Framtida planer för garageplatser, bilpool, cykelpool och en härlig innergård ger ytterligare bekvämligheter och möjligheter att trivas i föreningen.

Föreningen är optimalt belägen för den som uppskattar närheten till kommunikationer, kultur, butiker och natur. På Telefonplan finns mycket att upptäcka och här trivs boende och besökare i en levande atmosfär med mysiga Svandammsparken på bekvämt gångavstånd. Denna gröna oas är en perfekt plats för picknick, lek och avkoppling för hela familjen.

Området har även ett fantastiskt läge när det gäller kommunikationer. På endast tre till fyra minuters promenad når du tunnelbanestationen Telefonplan, vilket ger dig smidig tillgång till Stockholms citykärna. Och om du tar ett par minuter till kan du också komma till Midsommarkransen, ett annat populärt område med sin egen charm och karaktär.

Telefonplan har ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och bagerier. När det gäller bekvämligheter finns det gott om alternativ inom gångavstånd. Du hittar bland annat ICA Supermarket, Stora Coop, Systembolaget och Apoteket i närheten, vilket gör det enkelt att handla dagligvaror.
För de som uppskattar naturen och vattenaktiviteter ligger Vinterviken inom promenadavstånd från Telefonplan. Här kan du njuta av vackra promenader längs vattnet, ta ett dopp eller kanske hyra en kajak för en äventyrlig utflykt.

Sammanfattningsvis bor du här i ett fantastiskt område, i en stabil förening, det kombinerat med en boendemiljö i toppklass blir ett hem att älska.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.