Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 24

REDO™
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagetrea med uteplats - Sällan till salu!

Varmt välkommen till denna enastående etagelägenhet med wow-faktor! Här möts du av modern elegans och imponerande takhöjd på hela 5 meter. Fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak, tillåter att ljuset flödar in och skapar en luftig och inbjudande atmosfär.

Toppmoderna tre rum och kök fördelade på två våningsplan, uteplats och egen entré, ger bostaden en unik kombination av generösa utrymmen, påtaglig rymd och radhuscharm. Uteplatsen är din egen oas som inleder bostaden och blir en perfekt plats för avkoppling där du kan njuta av det vackra vädret och fina stunder tillsammans med vänner och familj. Inred efter eget tycke med mysiga möbler, växter och odlingar. Optimal planlösning med sociala ytor i entréplan och de två sovrummen rofyllt belägna i övre plan med tillgång till gästtoalett. Vacker ljus parkett av hög kvalitet sträcker sig genom hela bostaden och förstärker det lyxiga intrycket. Det fullt utrustade köket är en dröm som inspirerar till matlagning, med toppmoderna vitvaror, stilrena ytor och en social planlösning som öppnar upp mot det iögonfallande vardagsrummet. Här finns ett mycket rymligt badrum i entréplan, försett med alla tänkbara bekvämligheter såsom dusch, handfat, kommod, en stor upplyst spegel, wc, gott om förvaring och kombimaskin för en smidig vardag. Genomgående goda förvaringslösningar i lägenheten och tillgång till ett rymligt förråd i källarplan för ytterligare förvaringsmöjligheter.

I föreningen finns två fantastiska takterrasser med milsvid utsikt, stora ytor med sittplatser och även inglasade uterum där medlemmarna kan samlas eller ha privata tillställningar året om. I Brf Telefoncentralen bor du centralt i en stabil förening med låga avgifter som dessutom äger marken. Föreningen kapslar in mysiga innergårdar och i huset finns garage som nås via hiss. Här har du nära till allt med ca 100 meter till tunnelbanan, omtyckta Söderbergs bageri ett stenkast bort, ett stort utbud av restauranger utanför porten, samtidigt omgiven av grönskande parker och vackra naturområden i närheten.
Sammantaget erbjuder denna bostad ett sällsynt tillfälle att förvärva en unik kombination av stil, komfort och en dynamisk livsstil på en nivå som överträffar alla förväntningar.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Telefonplan, Hägersten

LM Ericssons väg 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.