Telefonplan, Hägersten

Snickerigatan 11

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern 2:a högst upp med takterrass!

Varmt välkomna till denna rymliga 2:a belägen högst upp i husets takvåning. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över grönska och takåsar genom fönstren med charmig vindskänsla i två väderstreck. Här blir avkoppling på din takterrass vardagslyxen du alltid drömt om!

Lägenheten är otroligt välplanerad och präglas av en luftig känsla med påtagligt generös takhöjd, rymlig takterrass samt öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående hög standard och exklusiva materialval som ger lägenheten en modern känsla. Vidare finns ett stilrent badrum, sovrum och utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober och tillhörande förråd.

I Brf Tegelmonoliten bor du i en stor och stabil förening som äger marken. Här finns bland annat en gästlägenhet, varmgarage och en härlig innergård för fina stunder tillsammans med familj och vänner. Attraktivt belägen invid dynamiska Telefonplan som under de senaste åren blivit ett av Stockholms mest omtyckta och populära områden med sin härliga atmosfär och närhet till Stockholm city. Här har du tillgång till ett rikt utbud av restauranger och service såväl som grönområden, kommunikationer och aktiviteter.

Du tar dig smidigt in till stan via en promenad på bara ett par minuter till Telefonplans T-bana och tar sedan ca 10 min med tunnelbanan till city. På Telefonplan hittar du livsmedelsbutikerna Hemköp och ICA Supermarket samt gångavstånd till Västberga Handelsplats med bland annat Coop Forum, Systembolaget, Rusta, Jysk och Cykloteket. Strax utanför porten finns populära lunchställen och caféer. Närområdet har gott om parker och huset ligger i direkt anslutning till ett grönområde som sträcker sig mellan Telefonplan och Hägerstensåsen. I Ericssons gamla telefonfabrik finns välrenommerade Konstfack som ger en härlig karaktär till området och bjuder in till den årliga populära julmarknaden och vårsalongen. Träningsanläggningen SATS, Klättercentret, Vårdcentral, BVC, skrädderi, frisör och postombud hittar du också i Ericssons gamla lokaler, som alla är en del av den nya LM-staden.

Här bor ni på populär adress med ett attraktivt läge vid trendiga Telefonplan med hög standard och alla tänkbara bekvämligheter.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

Snickerigatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.