Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Diavoxvägen 32

  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 070 000 kr
Månadsavgift: 2 151 kr/mån

Lyxig etta med drömläge på Telefonplan!

Välkommen till en sofistikerad bostad som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och nära till allt!

Belägen i det eftertraktade området Telefonplan, presenterar denna bostad en dynamisk livsstil. Här möts du av en elegant och modern atmosfär, där varje detalj är noga utvald för att skapa en känsla av lyx och välbefinnande. Rymlig och smakfullt planerad med gedigna materialval och stilsäker färgsättning ger bostaden karaktär. Här får du generösa ytor för både återhämtning och underhållning. Stora fönsterpartier öppnar upp rummet och släpper in ett rikt naturligt ljus. Balkongen bjuder på en fantastisk utsikt och är en sann oas för både avkoppling och kvalitetstid med nära och kära i ett härligt västerläge. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och vitvaror från HTH blir en dröm under matlagningen. Här finns gott om förvaring i garderober och i ett tillhörande förråd, plats för en bekväm dubbelsäng, soffa, matbord, byråer och stilleben. Rymligt badrum med kombimaskin, dusch, wc, handfat, kommod och badrumsskåp.

Bostaden erbjuder inte bara en elegant interiör, utan även enastående faciliteter och ett oslagbart läge. På Telefonplan finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, aktiviteter, träning och kulturella sevärdheter att utforska som ger en spännande livsstil. För dig som uppskattar grönområden och friluftsliv finns det också närliggande parker och promenadstråk där man kan njuta av naturen och koppla av i en lugn miljö.

I Brf The BRiCK Rubigo bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 70 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en särskilt bra skuldsättningsnivå i relation till andra nybildade föreningar. Här finns cykelrum och garageplatser, och du bor dessutom med närhet till alla tänkbara kommunikationsmöjligheter ett stenkast från buss och tunnelbana. Strax utanför porten har du ICA Supermarket och på kort promenadavstånd finner du Stora Coop, Rusta, Apoteket, Systembolaget och mycket mer som underlättar vardagen.

Den här eleganta lägenheten på Telefonplan är det perfekta valet för dig som söker en hög levnadsstandard och ett oslagbart läge. Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!

  • Varmt välkommen att boka en visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan / Midsommarkransen, Hägersten

Diavoxvägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.