Telefonplan /Midsommarkransen, Hägersten

Oktavgatan 4

Såld
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lugnt belägen 3:a med social planlösning och inglasad balkong!

Varmt välkommen till en välplanerad och social lägenhet som har allt man kan önska sig av en 3:a i området! Lägenheten präglas av stora fönsterpartier med ett trevligt ljusinsläpp från två håll samt en planlösning som upplevs både ljus och luftig. Bostaden är i ett mycket fint skick med bl.a. nymålade ytskikt och nya vitvaror i kök. Här erbjuds två generösa och lättmöblerade sovrum, stor inglasad balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns också goda förvaringslösningar både i generös klädkammare och flertalet garderober i bostaden. Utöver detta finns ett stort tillhörande förråd i källaren. Här bor man lugnt och tyst då lägenheten ligger mot lugn återvändsgata åt ena hållet och mot gården åt andra. Huset är dessutom ett gediget bygge med isolerade fönster för en extra trevlig inomhusmiljö.

Här bor du med Telefonplan, Midsommarkransen och Västberga som närmsta grannar. En väldigt stabil och populär förening med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, bredband (500 Mbit/s), kabel-TV och bostadsrättstillägg. En äkta förening som äger marken. Garage i huset, en föreningslokal och hissar från markplan utan trappor.

På Oktavgatan bor ni citynära på promenad- och cykelavstånd till innerstan, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. Bostaden är placerad mitt i stadsdelens populära och expansiva område vid gamla fabrikskvarter som har omvandlats till spektakulära bostäder. Här bor ni i en lugn och trivsam bostad med endast två minuters gångavstånd från tunnelbanan samt direkt närhet till mysiga caféer och restauranger. I närområdet finns ett brett serviceutbud som ICA Supermarket utanför porten och ett kort promenadavstånd till Västberga centrum med Stora Coop, Rusta och Jysk m.fl. Barnvänligt område med föreningens mysiga innergård med lekplatser och en grillplats samt direkt närhet till flertalet andra lekplatser, parker, flera förskolor och skolor.

Välkomna hem!

Mer om mäklarna