Telefonplan / Midsommarkransen, HÄGERSTEN

Pingstvägen 12

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad funkistrea i lågt belånad förening i hjärtat av Midsommarkransen!

Att bo i Midsommarkransen, det gör man som bäst i en gedigen lägenhet med otrolig charm och mycket själ. Varmt välkommen hem till ett magiskt ljusinsläpp som är unikt för de klassiska smalhusen här i den gamla LM-staden, där solen når långt in i lägenheten och från två väderstreck.

En otrolig rymd präglar lägenheten med en imponerande takhöjd, genomgående planlösning, stor hall och en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du en bostad som ägnats mycket kärlek och därav ett välbevarat skick. Underbart kök som känns lyxigt med nya inslag som rostfritt stål i kombination med körsbärsluckorna som skapar en röd tråd tillsammans med fönsterblecken i samma färgsättning. Köket har fått en ny optimerad utformning som ger mer arbetsyta, förvaring och matlagningsglädje med spisen vänd mot de stora fönsterpartierna med vacker utsikt över grönska och blommande syrén utanför. Här finns plats för ett stort matbord vilket gör köket socialt och till bostadens naturliga samlingsplats. Nytt golv och en iögonfallande tapet som harmonierar med Midsommarkransens aura blir pricken över i.

Fönstren är nyrenoverade av föreningen i april, vilket ger en positiv effekt både för inomhustemperaturen, ljudisoleringen och kommer att resultera i lägre driftskostnader för föreningen på sikt. I lägenheten finns varje kvadratmeter på rätt ställe, med två sovrum i bra storlek, ett väl tilltaget vardagsrum och ett stort och luftigt kök med matplats. Vardagsrummet fylls av ett rikt ljusinsläpp och kan inredas utan kompromisser med en stor soffa, mediamöbel, soffbord och läshörna med gott om plats för bokhyllor och annat möblemang. Morgonsolen flödar in i de två sovrummen som är rofyllt belägna intill föreningens grönområde. Här ryms en skön dubbelsäng, nattduksbord, garderob och byrå i det större av de två sovrummen. Det lite mindre sovrummet har renoverats om och fått en smart skjutdörr som tillåter ett bättre ljusinsläpp och framkomlighet. Låt fantasin flöda och inred rummet efter tycke och smak med möbler till ett sovrum, gästrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum med alla tänkbara bekvämligheter såsom tvättmaskin, golvvärme och handdukstork, dusch bakom en praktisk vikbar glasvägg, smarta förvaringslösningar i kommod och två badrumsskåp samt spegel och wc. I den möblerbara hallen finns förvaring i stora platsbyggda garderober och till lägenheten hör ett rymligt källarförråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Utöver det finns en balkong i huset som är gemensam för de totalt 6 st hushållen i samma port. Perfekt för dig och dina växter och odlingar under avkopplande dagar i solen. Ta en promenad till drömska Söderbergs bageri som ligger på den intilliggande gatan för att köpa hem färskt nybakat bröd till härliga helgfrukostar på balkongen. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar att ta del av såsom gästlägenhet när du får besök av vänner och familj. Ett hobbyrum för dina kreativa projekt. En bastu för vardagslyx och en föreningslokal för trevliga tillställningar samt cykelrum, miljörum och tvättstuga. Njut av den friska luften ute bland de gemensamma gårdarna som sträcker sig över föreningens 5 kvarter mellan vibranta Telefonplan och idylliska Svandammsparken. Ett oslagbart läge i Midsommarkransens hjärta med sina många populära caféer, barer och uteserveringar. Här har du fantastiska kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje på bekvämt gångavstånd, buss ett stenkast från porten och fina cykelvägar hela vägen in till stan.

Kombinationen drömbostad med drömläge helt enkelt - Välkommen hem!

Mer om mäklarna