Telefonplan/Midsommarkransen, Hägersten

Tellusborgsvägen 102

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Social och perfekt planerad 3:a med stor balkong & kvalitet in i minsta detalj!

Varmt välkommen till en välplanerad och social lägenhet som har allt man kan önska sig av en 3:a i området! Lägenheten präglas av stora fönsterpartier med ett trevligt ljusinsläpp från två håll samt en planlösning som upplevs både ljus och luftig. Bostaden är i ett mycket fint skick med bl.a. nymålade ytskikt och renoverat kök. Utöver detta har nuvarande säljare bytt ut viss fast inredning och lagt fokus på detaljerna vilket skapar ett intryck av genomgående hög standard. Här erbjuds två generösa och lättmöblerade sovrum, stor balkong med eftermiddagssol, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns också goda förvaringslösningar i stor klädkammare och garderober samt ett tillhörande förråd i källaren. Här bor man insynsskyddat och tyst då fastigheten är ett gediget bygge med isolerade fönster för en extra trevlig inomhusmiljö. Lägenheten passar de mest kräsna med krav på hög kvalitet och förstklassiga detaljer!

Här bor du med Telefonplan, Midsommarkransen och Västberga som närmsta grannar. En väldigt stabil och populär förening med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, bredband (500 Mbit/s), kabel-TV och bostadsrättstillägg. En äkta förening som äger marken. Garage i huset, en föreningslokal och två hissar från markplan utan trappor.

På Tellusborgsvägen bor ni citynära på promenad- och cykelavstånd till innerstan, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. Bostaden är placerad mitt i stadsdelens populära och expansiva område vid gamla fabrikskvarter som har omvandlats till spektakulära bostäder. Här bor ni i en lugn och trivsam bostad med endast två minuters gångavstånd från tunnelbanan samt direkt närhet till mysiga caféer och restauranger. I närområdet finns ett brett serviceutbud som ICA Supermarket utanför porten och ett kort promenadavstånd till Västberga centrum med Stora Coop, Rusta och Jysk m.fl. Barnvänligt område med föreningens mysiga innergård med lekplatser och en grillplats samt direkt närhet till flertalet andra lekplatser, parker, flera förskolor och skolor.

Välkomna hem!

Mer om mäklarna