Telefonplan / Midsommarkransen, HÄGERSTEN

Cedergrensvägen 57

Såld
  • 2 rum
  • 34,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig funkistvåa med drömläge på Telefonplan!

Varmt välkommen högst upp i huset med bästa läget på Cedergrensvägen 57! Här kan du glädjas åt sann funkischarm, genomgående planlösning, ett rikt ljusinsläpp, minimal insyn och en vacker naturskön utsikt från stora fönsterpartier i bostadens alla rum.

Med en rejäl hall som mynnar ut i bostadens olika rum och gott om förvaring i originalgarderober känns lägenheten otroligt välplanerad. Här finns varje kvadratmeter på rätt plats och med ett så pass högt läge flödar ljuset in, skapar rymd och ger en luftig känsla. Gedigna materialval och fräscha ytskikt i sober färgsättning ger bostaden själ, bara tillsätt din personliga stil för att skapa det hem du alltid drömt om. Det stora ljusa vardagsrummet kan inredas utan kompromisser med plats för matbord, soffgrupp, byråer och stilleben. Tack vare bostadens höga läge och trädkronorna utanför är bostaden dessutom i princip helt insynskyddad. Köket är praktiskt och socialt, invid en naturlig placering av matplatsen. Köksinredningen varvas i kontrasterna svart och vitt, med kombinerad kyl och frys, mikrovågsugn, gasspis och elugn samt en väl tilltagen arbetsyta som underlättar matlagningen. Här finns ett rofyllt sovrum i bra storlek som vetter mot lugn gata för en god natts sömn. Badrummet inrymmer samtliga bekvämligheter som dusch och wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och golvvärme samt ett stort fönster som tillåter ett vackert ljusinsläpp. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd för ytterligare förvaring. Kila ner till populära Söderbergs bageri som finns beläget i huset på entréplan och lockar med doften av nybakat bröd till en härlig frukost i din mysiga lägenhet eller slå dig ner i föreningens natursköna omgivningar.

Brf Tellusborgshus är en stor och stabil förening med god och välskött ekonomi. Enligt den senaste årsredovisningen har föreningen en mycket låg belåningsgrad med 1 524 kr i lån/kvm, ca 3,4 mkr i kassan och kan räkna med goda intäkter årligen från föreningens många lokaler och garageplatser. I föreningen finns gemensamma vädringsbalkonger och härliga gårdar där man kan grilla och umgås. Utöver det finns en föreningslokal och en gästlägenhet, två tvättstugor, 15 cykelrum, en hobbylokal och ett miljörum.

Här bor du på expansiva Telefonplan som fullkomligt boomat på senare år, vilket är lätt att förstå! Med stan, natur och badmöjligheter, aktiviteter, shopping och restauranger bara minuter från dörren, i ett område som fortfarande växer, blir det lätt att älska Telefonplans ombytliga atmosfär. Det, i kombination med en otroligt charmig, ljus och välplanerad bostad, blir detta ett hem att älska.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna