Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 18

REDO™
  • 1,5 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 1,5:a med balkong och hela 5 st fönsterpartier!

Önskar du dig en otroligt välplanerad bostad med oslagbart läge behöver du inte leta längre. Välkommen hem till varje kvadratmeter på rätt ställe, generös takhöjd, och ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil. Här kan du bocka av samtliga bekvämligheter från önskelistan såsom balkong, diskmaskin, kombinerad tvätt/tork och golvvärme. Dessutom bor du granne med omåttligt populära Midsommarkransens puls, goda kommunikationer och närbutiker.

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en påtaglig rymd som löper genom bostaden. Sociala ytor inleder lägenheten med en ljus och luftig hall, modernt och smart placerat kök med plats för matbord intill balkongen. Fönster med vacker utsikt mot sekelskifteshusen utanför guidar dig vidare till vardagsrummet och en naturlig placering av en mer intim sovdel med plats för en härlig dubbelsäng. Inred luftigt utan kompromisser med matplats, arbetsplats, vardagsrumsmöbler och till och med för ett mysigt sovrum. Balkongen gör bostaden komplett med gott om plats för loungegrupp, växter och odlingar där kan du koppla av omgiven av vardagslyx. Stort och fräscht helkaklat badrum med alla tänkbara bekvämligheter som kombinerad tvätt/tork, handfat med stor kommod, dusch och wc samt golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter i stora garderober och i ett rymligt källarförråd.

Här har du dessutom tryggheten av att bo i en stor och stabil förening som äger marken och har en god ekonomi. Brf The Brick Terra är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2013 och består av hela 346 lägenheter och flera gemensamma utrymmen med bland annat två tvättstugor, barnvagnsrum, cykelrum, miljörum och en härlig innergård.

Bättre läge får man leta efter! Här trivs boende och besökare i en levande atmosfär med mysiga Svandammsparken på bekvämt gångavstånd, uteserveringar och närhet till kommunikationer. Kombinationen Telefonplans trendiga aura och Midsommarkransens gröna oas är en perfekt plats för en mångsidig livsstil. Området har även ett fantastiskt läge när det gäller kommunikationer. På bara några minuters promenad når du tunnelbanans röda linje via Telefonplan. Du har cykelavstånd till Hornstull på Södermalm (ca 10 min) och fina cykelvägar hela vägen in till stan. Med ingång från gården har du en stor Ica-butik och ett stenkast från porten finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och bagerier. För de som uppskattar naturen och vattenaktiviteter ligger Vinterviken inom promenadavstånd från Telefonplan, där du kan njuta av vackra promenader längs vattnet, ta ett dopp eller kanske hyra en kajak för ett litet äventyr.

Här får du en svårslagen kombination av en toppmodern lägenhet med samtliga bekvämligheter i det hetaste området utanför tullarna och nära till allt - med andra ord en bostad som tickar alla boxar!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Telefonplan, Hägersten

Responsgatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.