Midsommarkransen, Hägersten

Vattenledningsvägen 48C

Såld
  • 1 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftes 1:a i Gamla Midsommarkransens kvarter, belägen i hörnläge mot gården.

Nu finns chans att flytta in i denna mysiga sekelskiftes 1:a med hörnläge i vackert hus från 1910. Här bor du med ett lugnt läge mot föreningens parklinkade innergård och dess lummiga grönska. Lägenheten är beläget mitt i Gamla Midsommarkransens kvarter. Här bor du i ett levande kvarter bland vackra hus, trevliga restauranger, caféer, butiker och second hand. Lägenheten har en härlig planlösning där man har ett rymligt allrum, separat kök med matplats och ett nyrenoverat badrum. Tack vare att lägenheten är i hörnläge har man ljusinsläpp i två väderstreck och de stora fönstren skapar ett underbart dagsljus som gör att lägenheten upplevs rymlig och trivsam året om! Känslan i lägenheten är ombonad och mysig med de stora fönsterpartierna och generösa takhöjden.

Här bor du i en mycket omtryckt förening med stabil ekonomi och hela 16st kommersiella lokaler med olika verksamheter, bland annat cykelaffär, blomsteraffär, kläddesigner, kiosk, gallerier samt bio och restaurang/café. För gäster finns det övernattningslägenhet att hyra samt en festlokal för större tillställningar. Utöver det är innergården en populär plats att samlas för grillkvällar och en skön stund i solen. En annan favorit bland medlemmarna är bastun som kan bokas för en avkopplande stund. I månadsavgiften har föreningen inkluderat det förmånligt upphandlade fiberavtalet, detta är alltså inräknat i månadsavgiften 2255kr, vilket sammantaget blir en väldigt låg avgift.

Precis i närheten av bostaden ligger mysiga Svandammsparken, Midsommarkransens centrum med matbutiker, Tellus bio (i föreningen), gym, flertalet restauranger/caféer och kommunikationer. Här bor man intill flera välrenommerade restauranger, såsom populära Svenska Sushiköket, Pita i Parken och Tegelbruket Bistro. Varför inte gå och köpa morgonens färska bröd från Gunnel och Ruth bageri! Här bor du verkligen i ett levande kvarter. Kommunikationerna i området är dessutom mycket bra med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort som på bara någon minut tar dig till närliggande Liljeholmen och Södermalm. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé och en avkopplande miljö. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för perfekta joggingturer, långpromenader och badklippor längs med Mälarens vatten.

Här får du en perfekt kombination av lugnet i bostaden medan du en kort resa bort når storstadens liv och puls. Missa inte denna pärla!

Mer om mäklarna