Midsommarkransen, Hägersten

Svandammsvägen 36

Såld
  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftes 2:a i Gamla Midsommarkransen kvarter. Högst upp i huset!

Nu finns chans att flytta in i denna mysiga mini 2:a med hörnläge i vackert hus från 1910. Här bor du högst upp i huset och med ett lugnt och insynsskyddat läge med utsikt över trädkronor och takåsar. Lägenheten är beläget mitt i Gamla Midsommarkransens kvarter. Här bor du i ett levande kvarter bland vackra hus, trevliga restauranger, caféer, butiker och second hand. Lägenheten har en otroligt yteffektiv planlösning där man på 37 kvm rymmer sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober, vardagsrum med fönster i två väderstreck och kök med matplats. Planlösningen gör att lägenheten passar utmärkt för både en och två personer i hushållet. Tack vare att lägenheten är i hörnläge har man ljusinsläpp i två väderstreck och de stora fönstren skapar ett underbart dagsljus som gör att lägenheten upplevs rymlig och trivsam året om! Känslan i lägenheten är ombonad och mysig med de stora fönsterpartierna med djupa fönsternischerna där man kan sitta med en bok och kika ut över livet som pågår i kvarteren.

Här bor du i en mycket omtryckt förening där lägenheterna sällan är till salu! Stämningen beskrivs som gemytlig och familjär där man hjälp åt vid städdagar och andra åtaganden som dyker upp i föreningen.

Precis i närheten av bostaden ligger mysiga Svandammsparken, Midsommarkransens centrum med matbutiker, Tellus bio, gym, flertalet restauranger/caféer och kommunikationer. Här bor man intill flera välrenommerade restauranger, såsom populära Svenska Sushiköket, Pita i Parken, Tegelbruket Bistro. Gå och köp morgonens färska bröd från Gunnel och Ruth bageri eller ät bruch på Scandwish. Här bor du verkligen i ett levande kvarter! Kommunikationerna i området är dessutom mycket bra med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort som på bara någon minut tar dig till närliggande Liljeholmen och Södermalm. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé och en avkopplande miljö. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för perfekta joggingturer, långpromenader och badklippor längs med Mälarens vatten.

Här får du en perfekt kombination av lugnet i bostaden medan du en kort resa bort når storstadens liv och puls. Missa inte denna pärla!

Mer om mäklarna