Midsommarkransen, Hägersten

Diavoxvägen 32

  • 2 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 915 000 kr
Månadsavgift: 2 957 kr/mån

Unik 2:a i nyskick med solig balkong i Kransen!

Välkommen hem till din drömbostad och den perfekta kombinationen av nyskick och mycket personlighet. Här får du en unik och välplanerad lägenhet med stor balkong och milsvid utsikt.

Kliv in genom dörren och beundra ett magiskt ljusinsläpp som flödar in i lägenheten från stora fönsterpartier i fil. Här harmonierar lyxiga materialval med en neutral och stilsäker färgsättning. Låt dig inspireras av välplanerade ytor som kan inredas luftigt med möblemang för trevliga tillställningar tillsammans med vänner och familj. Bakom en avskiljande vägg finns en rofylld sovalkov som bjuder in till avkoppling med plats för dubbelsäng och annat möblemang såsom soffa och cafébord. Här kan du glädjas åt gott om förvaring i lägenheten och i ett rymligt förråd på balkongen, ett praktiskt kök med diskmaskin och goda arbetsytor intill en naturlig placering av ett matbord som rymmer större sällskap. Stort och lyxigt badrum med bland annat golvvärme och kombinerad tvätt/tork. I föreningen finns även ett cykelförråd och 16 st parkeringsplatser i garage för föreningens medlemmar att hyra.

I Brf The BRiCK Rubigo bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som får alla rätt. Föreningen äger marken och har en hållbar ekonomisk plan och dessutom en särskilt bra skuldsättningsnivå i relation till andra nybildade föreningar.

Läget är det bästa tänkbara och närområdet bjuder på puls i en naturskön miljö nära stan. På kort gångavstånd har du Midsommarkransens mysiga småstadskärna med uteserveringar och kaféer, barer, butiker, kvartersbiografer och idylliska Svandammsparken. En stor ICA Supermarket i The Brick-kvarteret och en kort promenad till tunnelbanans röda linje vid Telefonplan underlättar vardagen.

Här kan du bocka av allt på din önskelista vad gäller drömläge, komfort och sol på balkongen - Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen, Hägersten

Diavoxvägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.