Midsommarkransen, Hägersten

Radiusbacken 15

  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 7 995 000 kr
Månadsavgift: 6 508 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik vindsetage 5:a i historisk industrifastighet! Vån 4/4!

Unik vindsvåning i en ombyggd industrifastighet som med sin karaktäristiska gula puts och sitt röda sluttande tak vittnar om dess robusta historia! Söker du också en bostad med mycket karaktär men också funktion erbjuds här en boendemiljö som utstrålar charm och stil i en förening med låg belåning, stadig ekonomi och som aktivt amorterar.

Kombinationen av modern komfort och historisk charm är slående! Detta boende har ett sällsynt gavelläge och stora industrifönster i tre väderstreck som ger vidsträckt utsikt över Midsommarkransen och Stockholm. Här möts du av snedtak, vinklar, nivåskillnader och en generös takhöjd på fem meter och takfönster som fyller rummen med ljus. Med fyra rymliga sovrum, badrum och gäst-wc på varsitt plan erbjuder denna vindsvåning flexibilitet och komfort för hela familjen. Här finns en bra umgängesyta, ett rymligt och behändigt kök, separerade sovrum för privatlivets frid och en stor klädkammare för organiserad förvaring. Dessutom finns ett generöst förråd i källaren för extra utrymme. Lägenheten kan även anpassas med alternativa planlösningar efter dina behov.

BRF Radiusfabriken har en god ekonomi med låg belåning på 7333kr/kvm och amorterar årligen. Dessutom äger föreningen sin mark vilket innebär att ingen tomträttsavgäld förekommer. Totalt består föreningen av 50 lägenheter och en lokal på 554kvm. Föreningen bjuder på gemensamma bekvämligheter såsom en uppvärmd utomhuspool, bastu, föreningslokal, tvättstuga, garage, cykelrum och barnvagnsförråd samt en föreningslokal som passar bra för övernattningar. Föreningen är belägen i en vacker industrifastighet från 1930-talet och ombyggd till bostäder 2009 med det där lilla extra, mitt i eftertraktade Midsommarkransen. Läs mer på: https://www.brfradiusfabriken.se/

Dessutom har du allt du behöver inom räckhåll ? från närliggande gym och parker, moderna restauranger och några minuters gångavstånd till två olika tunnelbanestationer (Midsommarkransen och Telefonplan). Väljer man att bo här har man lika nära till Mälarens strand-och klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka som till restauranger, bagerier, caféer och nattliv. I närheten ligger även Winterviken med sin park, utegym, padelbanor samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Med T-banan når du centrala Stockholm på samma tid. På ett tunnelbanestopp är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Välkommen till ett växande, lugnt och familjärt område med historisk betydelse. Fastigheten har en hiss och ett garage och med en välsorterad ICA runt hörnet finns alltid de nödvändiga bekvämligheterna nära till hands. Upplev detta unika hem och låt det bli din egen privata oas mitt i stadens brus.

+Gavellägenhet högst upp i huset
+Låg belåningsgrad på 7333kr/kvm i föreningen
+Spröjsade industrifönster i tre väderstreck & takfönster!
+Milsvid utsikt
+Möjlighet till alternativa planlösningar efter dina behov för anpassad boendekomfort
+Badrum + gäst-wc på varsitt plan för bekvämlighet
+Separerade sovrum för avskildhet
+Stor klädkammare/förråd i lägenheten för ordnad förvaring + stort förråd i källaren
+Växande, lugnt och familjärt område med historisk betydelse
+Hiss
+Garage
+Pool och Bastu
+Välsorterad ICA runt hörnet
+Många populära restauranger och caféer i området
+Svandammsparken
+Omtyckta förskolor och skolor på kort avstånd

Boka visning

  • Öppen visning. Jag ser gärna att du bokar in dig innan för bäst service.
    Varmt välkommen!

  • Öppen kvällsvisning. Boka gärna in dig innan för bäst service. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen, Hägersten

Radiusbacken 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.