Midsommarkransen, Hägersten

Vattenledningsvägen 45

REDO™
  • 3 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Enastående etagelägenhet i hjärtat av Midsommarkransen

Varmt välkommen till en Midsommarkransdröm!

Den här bostaden är något utöver det vanliga och wow-faktorn möter dig redan i entrén. Högst upp i huset får du ett rikt dagsljus som flödar in genom stora fönsterpartier i fil och dessutom erbjuder en enastående utsikt över de vackra sekelskifteshusen längs Vattenledningsvägen och föreningens grönskande innergård.

Omsorgsfullt utvalda materialval, snedtak och takbjälkar ger bostaden vindskaraktär och en välbevarad charm genom hela lägenheten. Generös takhöjd och en öppen planlösning i entréplan bidrar till en påtaglig rymd som inspirerar till trevliga sammankomster med gott om plats för matbord för stora sällskap. Köket är smakfullt inrett med köksluckor och hyllor från Lucks by robo som harmonierar med det vackra golvet. Lägenheten är optimalt planerad med sociala ytor, kök, gästtoalett och hall i entréplan. De mer intima utrymmena är belägna i övre plan. En våning upp finns även här en fantastisk vy där grönska varvas med framstående arkitektur, ett imponerande vardagsrum, två rogivande sovrum samt ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare för en smidig vardag. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd för gott om förvaringsmöjligheter.

Här, mitt i Midsommarkransens idylliska kvarter, gör du dig snabbt hemmastadd i Brf Konvolv tack vare en fin gemenskap mellan grannarna i föreningens totalt 12 st bostadsrättslägenheter. Njut av den friska luften och grönskan i den lummiga trädgården på baksidan, med grill och sittplatser bland äppelträd och syrén. I föreningen finns gott om plats för cyklar och barnvagnar i förråd avsedda för ändamålet samt tvättstuga och soprum i källarplan. Föreningen har en god och välskött ekonomi, äger marken och planerar inga avgiftsförändringar i dagsläget.

Utanför porten möts du av Midsommarkransens charmiga atmosfär och Vattenledningsvägen som kantas av flertalet butiker, restauranger och iögonfallande sekelskifteshus, tar dig till populära Svandammsparken för vardagslyx, avkoppling och aktiviteter tillsammans med vänner och familj. Bättre läge får du leta efter, tvärs över gatan ligger den omåttligt populära matbaren Gaia och de två charmiga kvartersbiograferna Tellus och Bio Aspen bara någon minut bort. Här har du nära till allt med cykelavstånd till Söder och ett stenkast till tunnelbanans röda linje som tar dig till stan på 10 min. Runt Årstaviken finns härliga löpspår och Vinterviken bjuder på vackra promenadstråk och badmöjligheter.

Här bor du i en exceptionell lägenhet med ett svårslaget läge i populärt område med Södermalmsaura för den livsstil du alltid önskat dig.

Välkommen hem till din drömbostad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Midsommarkransen, Hägersten

Vattenledningsvägen 45

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.