Midsommarkransen, Hägersten

Vattenledningsvägen 23

Såld
  • 1 rum
  • 18 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan till salu! Yteffektiv etta högst upp med balkong i sydväst i hjärat av Midsommarkransen.

Underbar lägenhet! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och yteffektiva etta högst upp i huset i eftertraktade Midsommarkransen, med stor balkong med kvällssol.

Här välkomnas du av en tydlig entré som inleder lägenheten med goda avhängningsmöjligheter och öppnar upp mot ett mångsidigt huvudrum som är lätt att anpassa efter dina önskemål. Bostaden präglas av en känsla av rymd med gott om plats för säng, arbetsplats, matbord och byrå skapar du ett funktionellt och komplett boende utan att behöva kompromissa. Ett sagolikt ljus fyller lägenheten från de stora fönsterpartierna med utsikt mot den vackra grannfasaden mitt emot. Generös takhöjd, gedigna materialval med fönsterbleck i vacker natursten och originalgolv i fiskbensparkett löper genom lägenheten. Praktisk och charmig kokvrå med välplanerade arbetsytor och smart förvaring gör matlagningen till en fröjd i skenet från kvällssolen. Den väl tilltagna balkongen som fullkomligt badar i kvällssol, bjuder in till avkoppling och minnesvärda stunder tillsammans med nära och kära. Här finns gott om plats för bord och stolar, växter och odlingar, lyktor och annan inredning. Vidare finns förvaring i en platsbyggd garderob invid entrén samt ett badrum med dusch, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt vindsförråd.

I Brf Krassen 12 bor du i en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen bildades 2004 och består av 15 bostadsrättslägenheter och två lokaler som inbringar intäkter genom uthyrning. I föreningen finns en gemensam tvättstuga och ett cykelförråd samt 2 parkeringsplatser. Med stora renoveringar bakom sig utförs löpande underhåll enligt plan.

Attraktivt belägen i populära Midsommarkransen, Hägerstens svar på Söder. Här finns ett stort utbud av allt från nöje och kultur. Här har du även nära till natursköna promenader runt om i området samt Vinterviken, joggingstråk och badmöjligheter i Mälaren. I Midsommarkransens hjärta ligger omtyckta Svandammsparken med grönska och vattenlek för de minsta. Goda kommunikationer med bussar och tunnelbanans röda linje, som tar dig till city på tio minuter.

En mycket unik bostad som imponerar med sin charm, överraskande inslag och läge.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna