Midsommarkransen/Aspudden, Hägersten

Bäckvägen 41

Såld
  • 3 rum
  • 83,8 kvm
  • Bostadsrätt

Stor gavel-3:a med ett högt och insynsskyddat läge!

Varmt välkommen till en ljus och insynsskyddad 3:a med ett stor inglasad balkong i söder och perfekt läge i huset! Lägenheten präglas av ett rikligt ljusinsläpp tack vare stora generösa fönsterpartier som tillsammans med ett högt och fritt läge skapar en luftig och rogivande känsla. Utanför fönstren finns gott om grönskande träd samt en fri utsikt utan direkt insyn från andra grannar. Bostaden är mycket väl disponerad med goda förvaringsmöjligheter, stora sociala sällskapsytor, ett väl tilltaget badrum samt en rymlig inglasad balkong i soligt läge. Här finns också ett fräscht kök med matplats, två lättmöblerade sovrum samt fina ytskikt. Skicket är genomgående gott med ljusa materialval och väl omhändertagna ytor. Då detta är ett 50+ boende antagas medlemmar som fyllt 50 år. För äkta makar/sambor krävs endast att en av medlemmarna har uppfyllt åldern.

Bostaden ligger i ett mycket populärt område med närhet till naturen och kommunikationerna. Utanför huset hittar ni härliga promenadstråk och ett stenkast bort ligger Vinterviken med sin härliga natur och där även badmöjligheter finns. Längst med gatan utanför går buss nr. 147 till Liljeholmen medan ni på en kortare promenad når både Midsommarkransens samt Aspuddens tunnelbana. Närområdet myllrar av trevliga restauranger, mysiga caféer samt den service man vill ha nära bostaden. Med tunnelbanan har ni Liljeholmen bara några stationer bort. Här finns fler kommunikationsanslutningar men även en galleria med ca 90 butiker.

Detta boende är perfekt för er som vill ha lugnet i bostaden medan ni en kort promenad/resa bort har stadens puls och liv!

Mer om mäklarna