Mälarhöjden, Hägersten

Bellmanskällevägen 12C

Såld
  • 4 rum
  • 103,7 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etage-4:a med stor privat trädgård, terrass och parkeringsplats som ingår i avgiften!

Välkommen till en underbar etage 4-a i hjärtat av Mälarhöjden! Denna bostad smälter samman det bästa av två världar: villakänslan som kommer med den grönskande omgivningen och dess avskilda atmosfär kombinerat med bekvämligheten att bo i en bostadsrätt. Den tillhörande uteplatsen är en av de verkliga höjdpunkterna med denna bostad och erbjuder en fridfull och privat miljö där du kan njuta av utomhuslivet året runt. Denna yta förlänger bostaden under sommarhalvåret och ger gott om utrymme för lek. Den tillbyggda altanen bjuder även in till sociala tillställningar där du kan ordna grillkvällar med vänner, födelsedagskalas eller helt enkelt bara njuta av en kopp kaffe i solen. Här finns både gräsytor, fruktträd och terrassytor med plats för flera olika möbelgrupper och solläget är helt perfekt!

Via den privata uteplatsen nås entrén till bostaden och du möts då direkt av det generösa ljuset från de stora fönsterpartierna, vilket skapar en mycket inbjudande atmosfär. Den sociala planlösningen på entréplanet gör det perfekt för umgänge och vardagsliv. Här finns gott om plats för både middagar med vänner och familj men också avkopplande stunder i soffan. På övre plan hittar du tre bra planerade sovrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet för hela familjen. Från två av sovrummen nås även en stor terrass med utsikt över grönska och takåsar. Läget är lugnt och insynsskyddat utan påtaglig trafik utanför bostaden. Utöver detta finns ett stort badrum på entréplanet samt en wc/dusch på övre plan medan förvaringsmöjligheterna är mycket generösa, både i bostaden och i de två vinterbonade förråd som nås från utsidan.

Bostaden ligger belägen i en charmig bostadsrättsförening, bestående av fem lägenheter. En stor ombyggnation genomfördes år 2007-2008 och man bytte då bl.a. ut stammar och la om taket. På senare år har även solceller installerats på taket, detta för effektivisera och minska driftskostnaderna. Föreningen äger marken och har lån om drygt 3 000 000 kr. De har under åren även byggt upp en kassa om ca 200.000 kr, detta för att kunna täcka upp för oförutsägbara kostnader.

Denna bostad erbjuder en kombination av stadsliv och naturnära boende. Med en välplanerad och ljus interiör, generös uteplats, egen parkeringsplats samt närhet till allt du behöver ger denna lägenhet en livskvalitet som är unik i området. Njut av lugnet i bostaden medan storstadens liv och puls finns en kort resa bort!

Mer om mäklarna