Mälarhöjden, Hägersten

Karstensvägen 4C

  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 7 995 000 kr
Månadsavgift: 7 019 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik bostad med villakänsla om totalt 122 kvm! Parkeringsplats med laddstolpe & härlig trädgård.

Välkommen till en av Mälarhöjdens mest förtjusande villor, där denna lägenhet på 122 kvadratmeter är en del av en exklusiv gemenskap om fyra bostäder. Här erbjuds en unik boendemiljö över två plan, omgiven av en omsorgsfullt anlagd gemensam tomt som främjar trivsel och livskvalitet. Lägenheten ger en genuin villakänsla samtidigt som ansvaret delas smidigt med andra familjer.

Genom en solid entré med modern kodöppning når du trapphuset som två familjer delar. Här finns tillräckligt med utrymme för barnvagnar och extra förvaring vid behov. Lägenheten sträcker sig över två våningar och erbjuder en exklusiv kombination av stil, högkvalitativa material och modern design. Entréplanet välkomnar dig med generösa gemensamma utrymmen där kök och vardagsrum samverkar för en trivsam atmosfär för hela familjen och trevliga tillställningar. Det sociala köket är centrum i hemmet och imponerar med sin exklusiva design. Stenskivan i kalksten ger en touch av lyx och hållbarhet medan det också skapar en enhetlig och stilren känsla. Den stora balkongen från köket blir en förlängning av de sociala ytorna under sommarhalvåret. Förutom de gemensamma utrymmena finns en hall och ett elegant badrum med badkar och väggar av kalkstensplattor.

På övervåningen är varje detalj genomtänkt för att skapa en privat atmosfär som är avslappnad, mysig och elegant. De tre sovrummen erbjuder avskildhet och komfort med välplanerade utrymmen som skapar en känsla av ljus och rymd. Här finns även en bekväm wc/dusch och en separat tvättstuga för extra bekvämlighet.

Den vattenburna golvvärmen ger en behaglig atmosfär i hela bostaden och styrs via bergvärmecentralen i källaren. En parkeringsplats ingår i lägenheten och det finns även en laddstolpe för elbilar.

Huset omges av en frodig trädgård med välskötta planteringar och grönområden som skapar en harmonisk atmosfär. Här finns flera strategiskt placerade sittgrupper för att du ska kunna njuta av lugnet och naturen. Oavsett om du föredrar en kopp kaffe i morgonsolen eller avkoppling i skuggan av grönskande lövverk, kommer du att finna en plats som passar dina behov. För de yngsta i familjen finns gott om gräsytor att leka på och på sommaren finns det till och med en studmatta som bjuder in till lekfulla sommaraktiviteter. Cykelparkering finns tillgänglig för att underlätta för de boende och varje hushåll har tillgång till sina egna parkeringsplats med laddstolpe, vilket gör det bekvämt för hela familjen.

Föreningen är engagerad och gemenskapen är stark, med medlemmar som delar ansvaret för att sköta trädgården och fastigheten. Medlemmarna har ett gemensamt ansvar att sköta samt underhålla de gemensamma ytorna och resultatet är en vacker och välskött trädgård som också är omtalad i området. Den positiva stämningen i föreningen genomsyrar varje aspekt av boendet. Under året samlas grannarna för att njuta av varandras sällskap vid olika tillfällen. Kräftskivor och grillningar i trädgården är höjdpunkter som skapar en extra god stämning bland de boende.

Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna, nästan pittoreska, boendet. Inom några minuters promenad når du de två tunnelbanestationerna Axelsberg och Mälarhöjden, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och du kommer att märka hur många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner du även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vinterviken Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla och mysiga Aspuddsparken ligger inom gångavstånd från bostaden.

Att äga en lägenhet i denna villa innebär att du kan leva i harmoni med naturen samtidigt som du njuter av bekvämligheten i ett modernt hem. Det är mer än bara ett hem; det är en livsstil där komfort och gemenskap går hand i hand.

Boka visning

  • Öppen visning, varmt välkommen!

  • Öppen visning, varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Mälarhöjden, Hägersten

Karstensvägen 4C

  • Badrum på entréplanet
    Badrum på entréplanet
  • Sovrum 1
    Sovrum 1
  • Sovrum 2
    Sovrum 2
  • Sovrum 3
    Sovrum 3
  • Wc/dusch på övre planet
    Wc/dusch på övre planet
  • Tvättstuga i anslutning till wc/dusch
    Tvättstuga i anslutning till wc/dusch

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.