Mälarhöjden, Hägersten

Knallevägen 8A

 • 4 rum
 • 95 kvm
 • Bostadsrätt
Utgångspris 6 995 000 kr
Månadsavgift: 6 689 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Arkitetsritade hus med villakänsla! Optimerad 4:a med två uteplatser, förråd & egen parkeringsplats.

Varmt välkommen till denna exklusiva bostad, belägen i ett nyproducerat hus från 2020/2021. Med ett lugnt och attraktivt läge får du här en unik möjlighet att bo i en social och modern atmosfär, innehållande de bekvämligheter man kan önska sig. Med fokus på stilrena detaljer och högkvalitativa materialval kommer du att uppleva en bekväm och lyxig livsstil i bostaden. Lägenheten sträcker sig över två plan och erbjuder en smart planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet, vilket skapar en inbjudande och öppen atmosfär. De två uteplatserna förlänger bostaden under sommarhalvåret och bjuder in till umgänge och många timmars sol! Från vardagsrummet går det med enkelhet öppna upp till bostadens största trädäckade altan med plats för en större möbelgrupp och grill. På det nedre planet finner du tre rymliga sovrum, vilket ger en optimal uppdelning av det privata utrymmet. Förutom detta finns två våtutrymmen som gör vardagen praktisk för familjen och det finns även flera förvaringslösningar både i och utanför bostaden. För er med bil finns en bilplats, med laddstolpe, tillhörande lägenheten.

Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna, nästan pittoreska, boendet. Inom några minuters promenad når du Mälarhöjdens centrum och tunnelbana, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och du kommer att märka hur många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner du även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vinterviken Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla och mysiga Aspuddsparken ligger inom gångavstånd från bostaden.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha kombinationen av att bo i villa och bostadsrätt. Här bor du tryggt och bekvämt med det mesta inom kort promenad från bostaden!

Boka visning

 • Öppen visning, varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

 • Entréplan
  Entréplan
 • Nedre plan
  Nedre plan

Mälarhöjden, Hägersten

Knallevägen 8A

 • Sovrum 1
  Sovrum 1
 • Sovrum 1
  Sovrum 1
 • Sovrum 2
  Sovrum 2
 • Sovrum 3
  Sovrum 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.