Mälarhöjden/Axelsberg, Hägersten

Karstensvägen 4B, vån 1+2

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt boende med villakänsla och totalt 122 kvm! Parkeringsplats med laddstolpe.

Varmt välkommen till en av Mälarhöjdens mest charmiga villor, där denna lägenhet om totalt 122 kvm utgör en del av en exklusiv gemenskap om fyra lägenheter. Här erbjuds en unik boendemiljö om två plan, omgiven av en omsorgsfullt planerad och gemensam tomt där varje detalj bidrar till trivsel och livskvalitet. Lägenheten ger en perfekt villakänsla medan du på ett smidigt sätt delar ansvaret med andra familjer.

Via gedigen entré med modernt kodlås nås det gemensamma trapphuset som två familjer delar på. Här finns plats för barnvagnar och extra ytor för förvaring vid behov.
Lägenheten sträcker sig över två plan och erbjuder en unik kombination av elegans, material i hög kvalitet och modern design. Entréplanet välkomnar dig med generösa sociala ytor, där kök och vardagsrum smidigt samspelar för en trivsam atmosfär för hela familjen och härliga tillställningar. Det sociala köket är hjärtat av hemmet och imponerar med sin exklusiva design. Stenskivan i kalksten ger en touch av lyx och hållbarhet, medan stänkskyddet i samma material skapar en enhetlig och stilren känsla. Här är det inte bara matlagningen som blir en njutning, utan även upplevelsen av att vara i en luftig och social miljö. Från köket öppnar sig en stor balkong, perfekt för att förlänga bostadens sociala ytor under sommarhalvåret. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en middag i solen, eller varför inte bjuda in vänner för sociala tillställningar medan du avnjuter en lugn och avkopplande utsikt! Förutom de sociala ytorna finns en möblerbar hall samt ett smakfullt badrum med badkar och vägg av kalkstensplattor.

På det övre planet är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en privat sfär som känns både avslappnad, ombonad och stilfull. Det här planet är reserverat för privata utrymmen, där de tre sovrummen välkomnar dig till avskildhet och komfort. Här fortsätter den genomtänkta designen, och de bra disponerade ytorna skapar en känsla av ljus och luftighet. Här uppe inryms även en bekväm wc/dusch för att möta de dagliga behoven med stil. För extra bekvämlighet finns även en separat tvättstuga, vilket gör hanteringen av hushållssysslor smidig och effektiv.

Den genomgående vattenburna golvvärmen skapar ett trevligt klimat i hela bostaden och styrs via bergvärmecentralen i källaren. Det ingår en parkeringsplats till lägenheten och här finns även en installerad laddstolpe för dig med elbil.

Förutom detta är inbäddat i en grönskande oas med prunkande trädgård och rikligt med välordnade planteringar och odlingar. Den frodiga omgivningen skapar en harmonisk atmosfär och här finns flera strategiskt placerade sittgrupper för att du ska kunna njuta av lugnet och naturen. Oavsett om du föredrar en kopp kaffe i morgonsolen eller avkoppling i skuggan av grönskande lövverk, kommer du att finna en plats som passar dina behov. För de yngsta i familjen finns gott om gräsytor att leka på och på sommaren finns det finns till och med en studmatta som bjuder in till lekfulla sommaraktiviteter. Cykelparkering finns tillgänglig för att underlätta för de boende och varje hushåll har tillgång till sina egna parkeringsplats med laddstolpe, vilket gör det bekvämt för hela familjen.

Föreningens engagemang och stämning är mycket god och här sköter man trädgården och planteringarna gemensamt. Medlemmarna delar på ansvaret för att vårda och underhålla fastigheten och resultatet är en vacker och välskött trädgård som också är omtalad i området. Den positiva stämningen i föreningen genomsyrar varje aspekt av boendet. Under året samlas grannarna för att njuta av varandras sällskap vid olika tillfällen. Kräftskivor och grillningar i trädgården är höjdpunkter som skapar en extra god stämning bland de boende.

Det strategiska läget erbjuder en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och det lugna, nästan pittoreska, boendet. Inom några minuters promenad når du de två tunnelbanestationerna Axelsberg och Mälarhöjden, vilket gör pendlingen till stadens centrum både enkel och snabb. Sankt Mickelsgatan utanför utgör en rak och trygg väg till Mälarhöjdens skola och du kommer att märka hur många barn och familjer går den vägen varje morgon. Närområdet är rikt på bekvämligheter med närhet till matbutiker samt ett varierat utbud av restauranger och mysiga caféer. Här finner du även annan nödvändig service som gör vardagen smidig och bekväm. Även Vinterviken Mälarstråk och Aspudden med sin småstadskänsla och mysiga Aspuddsparken ligger inom gångavstånd från bostaden.

Som ägare av en lägenhet i denna villa ges du en möjlighet att leva i harmoni med grönskan utanför och samtidigt njuta av bekvämligheten av ett modernt hem. Detta boende är mer än bara en bostad; det är ett hem med en livsstil där komfort och gemenskap går hand i hand!

Mer om mäklarna