Hägerstensåsen, Hägersten

Sparbanksvägen 74

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och lugnt belägen 3:a med balkong mot grönska!

Varmt välkommen till en perfekt planerad 3:a som ligger lugnt belägen i mysiga Hägerstensåsen! Denna bostad har en perfekt kombination av originaldetaljer från byggnadsåret och nyare inredning, vilka går ihop på ett mycket fint och harmoniskt sett. Här har man bl.a. en fin fiskbensparkett i vardagsrummet, mycket förvaring i original samt ett fint och ytrenoverat funkiskök medan badrummet är stambytt och ytskikten fräschats upp genom åren. Lägenheten erbjuder en hall med mycket förvaring, två bra planerade sovrum, välutrustat kök, vardagsrum med utgång till härlig balkong samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Den mysiga balkongen ligger perfekt belägen mot gården och blir en perfekt plats att njuta på till både kvällssol och en rogivande utsikt över föreningens lummiga baksida. Denna bostad har sina kvadratmeter på rätt plats och upplevs både yteffektiv samt luftig.

Skötsam förening som har låtit genomföra många större renoveringar genom åren medan man gjort det extra trivsamt för medlemmarna. Här finns både parkeringsplatser, en fin bokningsbar altan med grill och utemöbler, tvättstuga samt extra förråd att hyra vid behov. För dig som har gröna fingrar finns också odlingsmöjligheter på föreningens mark.
Inom kort gångavstånd från fastigheten nås både T-bana och den närservice som man vill ha nära till hands. I närheten finns även en kommunal återvinningsstation och stora grönområden fullt med parker, promenadstråk och härliga joggingspår. Tar man en lite längre promenad nås även expansiva Telefonplan, myllrande Midsommarkransen och Aspuddens charmiga kvarter.

Detta är ett boende som ger dig lugnet i bostaden medan du har storstadens puls och liv en kortare resa/cykeltur bort!

Mer om mäklarna