Hägerstensåsen, Hägersten

Bäckvägen 165

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea i toppskick, högt belägen bland takåsar och trädtoppar samt balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna 3:a belägen bland trädtoppar och takåsar på härliga Hägerstensåsen! Bostaden ligger i gavelläge med fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, med minimal insyn. Du kan njuta av ditt morgonkaffe i solen på balkongen som ligger i ett härligt södervänt läge. Dagsljuset i kombination med den rejäla takhöjden om 2,7 m bidrar till en känsla av rymd oavsett årstid. Lägenheten har varsamt renoverats och är nu i toppskick, hit kan du flytta in direkt och trivas från dag ett.

Planlösningen är luftig med ett villaliknande kök där det finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat med mycket plats för umgänge. Båda sovrummen är stora och belägna i varsin del av lägenheten. Det finns många bra förvaringslösningar såsom klädkammare och garderobsvägg. Även hallen är rymlig nog för att ställa in djupa garderober för den som önskar mer dold förvaring. Hallen är även stor nog för att ställa barnvagnen inomhus för den som vill. Detta är ett av få 40-tals hus på Hägerstensåsen som har hiss, vilket förenklar livet mycket. Missa inte denna fantastiska lägenhet i en stabil förening med låga lån och god ekonomi. Här finns gästlägenhet att hyra till besökande och parkeringsplats att hyra i föreningen för endast 250kr/mån.

På Hägerstensåsen bor ni citynära, samtidigt som naturen ligger nästgårds. På både promenad- och cykelavstånd tar ni er enkelt till både naturreservat (Sätraskogens naturreservat), parker och badplatser. Via Hägerstensåsen åker du enkelt till Liljeholmen antingen med buss eller tunnelbana. Från Liljeholmen når du även tvärbana och pendeln via Årstaberg snabbt. På gångavstånd finns Hägerstensåsen skola (F-6) och flera omtyckta förskolor. Du kan njuta av omgivningen via fina promenadstråk för att upptäcka härliga caféer och restauranger i Vinterviken, Telefonplan, Aspudden och Mälarhöjden. Även Hägerstensåsens småstadsidyll erbjuder restauranger, caféer och enklare service. Slow hands är ett hett tips, det ligger precis i närheten och har goda luncher men också naturviner, kvällssol och uteservering. Likaså nya utegymmet runt hörnet, vid amfiteatern! Sist men inte minst når den badsugne Hägerstenshamnen på ca 1 km gångavstånd.

Mer om mäklarna