Hägerstensåsen, Hägersten

Sparbanksvägen 42

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket snyggt renoverad lägenhet, öppen planlösning med balkong högst upp mot gård!

Underbart ljusinsläpp och så gott som ingen insyn! Nu finns denna optimalt planerade 2:a om 45 kvm till salu med både diskmaskin och balkong! En ljus och luftig lägenhet med bra planlösning och renoverat kök.

Välkommen till denna fint renoverade lägenhet med fönster i 2 väderstreck och solig balkong belägen högst upp i huset. Underbart ljusinsläpp och ingen insyn med vacker natur utanför fönsterna. Träden, gården och grönskan som omringar huset ger en mysig utsikt genom fönsterna och en lummig känsla! Här är det inte ovanligt att se både rådjur och ekorrar som lever i omgivningen.

Lägenheten är optimalt planerad och passar utmärkt för både en och flera personer i hushållet tack vare bra förvaring och möjlighet till olika möblemang. En ljus och luftig lägenhet med nyrenoverat kök och stambytt badrum. Utöver det finns ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Trots att lägenheten renoverats har man lyckats bevara den charmiga karaktären från byggåret med bl.a. fina trädörrar och djupa fönsternischer. Även den bevarade takhöjden gör att lägenheten upplevs väldigt rymlig och luftig. Denna lägenheten måste upplevas på plats!

Välskött förening som har låg belåning och som gjort de största renoveringarna. För endast 132 kr/mån ingår bredband via fiber 1000/1000mbit. De har 3 hyresrätter kvar som ger ett dolt kapital för framtiden. Lummiga gårdar där du kan grilla, sola eller slappa och ett levande område med restauranger, caféer, livsmedel och gröna områden direkt i närheten. Hoppa på cykel och du kan ta dig till Södermalm på ca 15 minuter!

På en 200m promenad kommer man till tunnelbanans röda linje som tar dig till Hornstull på ca 7 minuter och till stan på 15 minuter. På tre tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer. I närheten ligger också både Kungens Kurva och Västberga handelsområde med gym, butiker, stor matbutik och annan service.

Mer om mäklarna