Hägerstensåsen, Hägersten

Valutavägen 80

REDO™
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Insynsskyddad 2:a belägen 200m från t-bana med balkong i sydväst!

Välkomna till denna mycket smakfulla minitvåa med perfekt läge på Hägerstensåsen. Här bor du i ett levande kvarter med flera restauranger och cafeér i området. Här har man varit varsam och behållit fina detaljer från byggåret så som de vackra trägolven och de klassiska garderoberna med rostfria beslag. Balkongen ligger i sydväst läge, och du har sol på balkongen från lunch till att solen går ner bakom hustak och trädtoppar. Här har du ett helt fritt läge!

Planlösningen är mycket yteffektiv och välplanerad, här erbjuds du gott om förvaring och stora sociala ytor. Det gör att denna lägenheten passar bra för både en och flera personer i hushållet. I lägenheten upplever man ingen insyn från vardagsrum och balkong som är väldigt lugnt beläget mot bakgården. Sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns plats för garderob om man önskar. Vardagsrummet är lättmöblerat med stor yta för både större matbord och soffa. Är man i behov av en arbetsplats finns det även rum för det. Ljuset i vardagsrummet är underbart! Det stora fönsterpartiet och den glasade balkongdörren gör att dagsljuset fullkomligt väller in och man får en ljus och trivsam bostad oavsett årstid. Solnedgångarna och kvällsljuset ger dig livskvalitet!

Bor man på Hägerstensåsen har man nära till både härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Tunnelbanan ligger 200m från porten och tar dig smidigt till stan på ca 15 minuter! Man kan även ta sig runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 15 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger ca 1km bort och där finns även ett rikt kultur och restaurangliv. På några få tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning (ej skalenlig)
    Planritning (ej skalenlig)

Hägerstensåsen, Hägersten

Valutavägen 80

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.