Hägerstensåsen, Hägersten

Lotterivägen 2, vån 8/8

Såld
  • 2 rum
  • 51,2 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktiv vindsvåning, med imponerade utsikt över himmel, takåsar och trädtoppar!

Välkommen upp till våning 8, högst upp i huset, till denna rymliga 2:a om med 5 meter till tak på sina ställen. Här har du magiska vyer och en härlig fransk balkong som förlänger känslan av det fria läget uppe på Hägerstensåsen. Du är uppe över hustaken och samtliga fönster väldigt insynsskyddade vilket ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten oavsett årstid. Och på tal om årstider kommer du få följa dem från ovan när träden vackert ändrar färg om hösten, blir krispigt isiga om vintern, knoppar om våren och fullkomligt sprakar av grönska om sommaren. Den franska balkongen vetter mot Mälaren och ger en magisk vy, bara himmeln i sig är ett eget skådespel! Du har dessutom inte någon balkong över dig, vilket bidrar till ett större ljusinsläpp.

Här har du en unik lägenhet i ett högt och privat läge, ovanför bor det ingen granne. Bostaden är välplanerad och rymlig med gott om plats för sociala tillställningar, med ytor som dessa blir det till och med svårt att låta bli. I lägenheten upplever man ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora ytorna, de många fönsterpartierna och den praktiska planlösningen. Lägenheten är i genomgående gott skick med ljusa ytskikt i gott skick och fina trägolv. Här finns både tvättmaskin och diskmaskin för ett smidigt vardagsliv. Här är det bara att flytta rätt in och trivas från dag 1!

Detta är ett av få hus på Hägerstensåsen som har hiss, vilket förenklar livet mycket. Dessutom är det en stabil förening med låga lån och god ekonomi. Tvättstuga finns i porten och både tunnelbana och bussar finns i närheten, allt för en smidig vardag. Välkommen hem!

Mer om mäklarna