Hägerstensåsen, Hägersten

Lotterivägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Fint läge - inglasad balkong - bra förening - hiss i huset

Snart visar vi denna ljusa och fina lägenhet med ett perfekt läge uppe på åsen. Här bor ni vid lugn återvändsgata i moderna fastighet, uppförd år 2000 är en av få hus som har hiss. Bostaden är i genomgående fint skick med en bra planlösning.

Kök med bra arbetsyta och förvaring med matplats för familjen. Utgång till den mysiga inglasade balkongen i sydväst. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in bra med ljus, vilket ger en luftig känsla och skapar en härlig atmosfär. Två bra sovrum, god förvaring med flera garderober och helkaklat fint badrum.

I huset finns tvättstuga, källarförråd, cykelrum och barnvagns förråd.

Sammanfattningsvis kombinerar denna bostad det bästa av både läge och modern bekvämlighet. Den inglasade balkongen förlänger tiden ni kan nyttja balkongen både på våren och hösten, det ljusa vardagsrummet och de två sovrummen skapar en harmonisk och trivsam atmosfär.

Från bostaden har ni promenadavstånd till kommunikationer med buss till Liljeholmen och tunnelbanan vid Hägerstensåsen. I området finns flera förskolor samt Hägerstensåsen skola. Ni hittar flera lekplatser, fotbollsplan, personnebadet, vinterviken, västertorpsbadet, mysiga promenadstråk, ute gym mm.

Mer om mäklarna