Hägerstensåsen, Hägersten

Bäckvägen 149

  • 1 rum
  • 26 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 263 kr/mån

Charmig och välplanerad 1,5:a med drömläge!

Varmt välkommen till en yteffektiv dröm med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i söderläge. Mysig bostad med en tydlig sovalkov, charmigt kök och vacker kolmårdsmarmor i hall och fönsterbleck som ger lägenheten en gedigen känsla.

Bostaden är attraktivt belägen i populära Hägerstensåsen med närhet till goda kommunikationer och grönområden. Högt upp i huset kan du njuta av en ljus bostad och minimal insyn. Här finns en rymlig hall med praktiska och fina inslag som är utmärkande för lägenheterna i huset med vacker kolmårdsmarmor och en utskuren plats för dörrmattan. Vardagsrummet präglas av en känsla av rymd och inreds luftigt med soffgrupp, matbord, stilleben och annat möblemang. Härifrån har du en vacker utsikt mot grönskan utanför. Ett praktiskt separat kök i tidigt 40-talscharm som har generöst med förvaring samt kombinerad kyl och frys i fullhöjd. Bakom en takhängd avskiljande gardin finns den rogivande sovalkoven med plats för en bekväm dubbelsäng och smart förvaring i överskåp. Vitt helkaklat badrum med bekvämligheter som handfat och förvaring i ett spegelförsett badrumsskåp, dusch och wc. Här har du tillgång till gott om förvaring i både en walk-in closet i bostaden och ytterligare förvaring i ett externt förråd.

I Brf Avdragaren 4 bor du i en trygg och välskött förening med god ekonomi och stora renoveringar bakom sig, med stambyte klart samt renovering av fönster och balkonger. Föreningen äger marken och består av totalt 60 lägenheter varav 5 hyresrätter som kan ses som dolt kapital, 13 lokaler som inbringar intäkter samt 17 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar och hyresgäster. I föreningen finns även en mysig uteplats som är perfekt för att samlas med vänner, familj och grannar för härliga grillkvällar tillsammans. I källarplan finns två nyrenoverade tvättstugor, en övernattningslägenhet och en föreningslokal.

Här bor du med det perfekta läget i omtyckta Hägerstensåsen, med badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken inom kort promenadavstånd och badmöjligheter, caféer och en marina. I närområdet finns många populära matställen, såsom Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Scandwich, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. På bekvämt avstånd finns även Västberga handelsområde med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget. Dessutom ligger ICA Supermarket inom gångavstånd och erbjuder en stor, välsorterad matbutik. Närområdet bjuder på en lugn atmosfär med närhet till grönområden och gångavstånd till tunnelbana, restauranger, service, matbutiker och vackra promenadstråk. Här bor du nära populära Aspudden och Vinterviken likväl som stadens puls, restauranger och caféer i Midsommarkransen och Telefonplan dynamiska miljö. Inom några korta minuter når du tunnelbanestationerna på Telefonplan, i Örnsberg och Hägerstensåsen. Dessa stationer tar dig till T-centralen på ca 10 minuter. Dessutom finns hållplatsen för buss 147 precis utanför, på Bäckvägen, vilken snabbt tar dig till Liljeholmen. Där hittar du Liljeholmens galleria med ett brett urval av 90 butiker, SATS-fitnesscenter, folktandvård och vårdcentral, flera mataffärer, för att inte nämna en av Sveriges absolut bästa ICA Kvantum-butiker med en trevlig vinbar där du kan beställa in läckra delikatesser som shark och skaldjur.

En härlig kombination av Hägerstensåsens charm med vacker natur, nära till stan och aktiviteter gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hägerstensåsen, Hägersten

Bäckvägen 149

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.