Hägerstensåsen, Hägersten

Inteckningsvägen 13

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och välplanerad tvåa högst upp och balkong med kvällssol!

Varmt välkommen till en nyrenoverad tvåa med genomgående planlösning högst upp i huset. Här blir soliga kvällar på balkongen vardagslyxen du alltid önskat dig!

Redan i hallen möts du av en modern och välplanerad yta som genomsyras av en känsla av luftighet och rymd. De stora fönsterpartierna och läget högst upp i huset tillåter ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot grönska. Välplanerad med rymligt vardagsrum och sovrum. Köket har genomgått en förvandling för att man bättre ska kunna nyttja arbetsytorna. Både kök, vardagsrum och sovrum är samtliga väl tilltagna för att kunna möblera efter tycke och smak. Gott om förvaring i de stora garderoberna och tillgång till nyttjanderätt av ett källarförråd.

Här i Brf Kamreraren bor du i en äkta bostadsrättsförening med välskött ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. I föreningen finns en gemensam tvättstuga i källarplan. Området bjuder på närhet till goda kommunikationer med bara ett par minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbanestation, grönområden och badbryggor, service med livsmedelsbutiker, restauranger och shopping. Diverse fritidsaktiviteter såsom Hägerstensbadet med utomhuspool och minigolf, Västertorps idrottshall och gångavstånd till de populära grannområdena Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden.

Här bor du högst upp i huset med kvällssol på balkongen i en stabil förening och ett attraktivt läge i omtyckta Hägerstensåsen. Ett bekvämt boende med närhet till både avkoppling och stadens puls. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare Gabriella Vernersson 070 754 99 30

Mer om mäklarna