Hägerstensåsen/Telefonplan, Hägersten

Kamrerarvägen 30

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 2:a med privat läge, stor balkong och milsvid utsikt. Högst upp i huset!

Varmt välkommen till en ljus och ytterst välplanerad 2:a belägen på höjden av det omåttligt populära området - Hägerstensåsen. Här bor du högst upp i huset, med en härlig penthouse-känsla, vilket skapar en privat och lyxig känsla. Bostaden ligger utan insyn och man har dessutom förmånen att nyttja en stor och härlig balkong med slående utsikt över grönskande natur samt takåsar. Då balkongen ligger högst upp i huset, utan någon balkong ovan, så kan du njuta av en extra privat och rogivande atmosfär. Du bor även granne med naturen och lugnet, samtidigt som du har nära till tunnelbana och storstadspuls!

Bostaden är i ett genomgående fint skick med moderna och exklusiva materialval samt färgkombinationer som tilltalar de flesta. Lägenheten präglas av ljusa och välplanerade ytor samt en privat känsla som ger ett härligt lugn. Här erbjuds bl.a. en social planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med klädkammare intill, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, hall med god förvaring samt en stor balkong med en utsikt som är få förunnad. Balkongen förlänger bostaden under sommarhalvåret och blir en extra härlig plats för avkoppling.

Förutom en välplanerad och lugnt belägen lägenhet har man gångavstånd till både tunnelbana, bussar, mysiga promenadstråk och Hägerstensåsens centrum med sitt utbud av bl.a. en välsorterad matbutik, caféer och ett trevligt restaurangutbud. Hägerstensåsen är en egen småstadsidyll nära stan. Här har man närhet till både skog och vatten med underbar natur samtidigt som man har nära till Stockholmspulsen. Några meter från porten ligger dessutom ett välutrustat gym! I Hägerstensåsens lilla centrum är känslan av småstad påtaglig med den lokala blomsterbutiken, matbutik och klassiska caféer och det relativt nya tillskottet: Kaffebaren Slow hands där du också kan slå dig ner i eftermiddagssolen med ett glas vin. Här i området finns även populära restauranger, och tar du dig en cykeltur bort kan du besöka platser så som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Utkiken och andra Mälarpärlor. Mycket bra kommunikationer med b.la. buss 147 och 192 samt tunnelbana som du går till på ca 5 minuter. Då är du inne i City på 15 minuter, Södermalm tar du dig till på 7 minuter. Ner för backen kommer du till Telefonplan med sina bagerier, restauranger, gym, service och klättercenter. Här finns allt man kan tänkas behöva, både i lägenheten och pulsen en kort promenad bort. Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill ha extra livskvalitet i vardagen. Här får du dessutom en kombination av lugnet i bostaden och storstadens puls och liv en kort resa bort!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hägerstensåsen/Telefonplan, Hägersten

Kamrerarvägen 30

  • Gymmet ligger mitt emot bostadshuset.
    Gymmet ligger mitt emot bostadshuset.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.