Hägerstensåsen/Telefonplan, Hägersten

Boktryckarvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en charmig gavel 2:a med balkong på Hägerstensåsen!

Invid Telefonplan finns nu denna totalrenoverade 2:a med balkong i söderläge mot innergård. En ljus och luftig med fönster i tre väderstreck.

Välkommen till Hägerstensåsens bäst planerade 2:a med väl avvägda ytor och balkong i soligt söderläge! Bostaden ligger på gaveln av huset och har fönster i hela tre väderstreck. Detta gör att man upplever ett fint dagsljus oavsett årstid! Lägenheten har år 2020 genomgått en totalrenovering är man gjort badrum, kök, ytskikt balkong och snickerier. Allt är i absoluta toppskick, här flyttar du rak in och trivs från dag 1.

Bostaden passar utmärkt för både en och flera personer i hushållet tack vare bra förvaring och möjlighet till olika möblemang. Lägenheten är genomgående med trevliga umgängesytor som förlängs via balkongen. Balkongen är belägen mot den lugna innergården med mysig grönska som omgivning. Sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbel, lättmöblerat vardagsrum och köket är rymligt med bra arbetsytor, diskmaskin och gott om plats för förvaring. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Missa inte detta drömboende!

Bor man på Hägerstensåsen har man nära till både härlig natur och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 15 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger på kort avstånd och där finns förutom närmsta tunnelbana även ett rikt kultur och restaurangliv. På två tunnelbanestationer är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer.

Mer om mäklarna