Axelsberg, Hägersten

Stjernströms väg 11

Såld
  • 3 rum
  • 84,1 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar trea (möjlig fyra) med radhuskänsla och två uteplatser!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till en toppmodern trea med radhuskänsla i den iögonfallande byggnaden på Stjernströms väg i Axelsberg. Här bor ni med en mycket trevlig planlösning som erbjuder en bekväm och modern livsstil och två uteplatser som ger lägenheten radhuskaraktär.

Bostaden välkomnar er med ett magiskt ljusinsläpp från fönsterpartier i fyra väderstreck och en känsla av rymd präglar lägenheten. Genomgående sober färgsättning och material i skandinavisk stil. Här kan ni njuta av en optimal planlösning som är både funktionell och dynamisk tack vare tydliga linjer som markerar de sociala ytorna och skiljer dem från bostadens rofyllda sovrum. Njut av den underbara kvällssolen från köksfönstret och det moderna köket som har ägnats särskild kärlek med tillval av exklusiva materialval, praktiska förvaringslösningar och stilfulla detaljer som ger köket en lyxig känsla. Köket blir socialt och öppet med plats för en matgrupp där ni kan samlas tillsammans med större sällskap, familj och vänner. Här kan ni glädjas åt två uteplatser som blir vardagslyxen ni alltid drömt om! Bägge nås från bostadens sociala ytor. Börja dagen i morgonsolen på den stenlagda uteplatsen invid en trevlig gräsyta och njut av många soltimmar på den trädäckade altanen. Ett stort och fräscht badrum med golvvärme och generöst med förvaring tack vare tillvalt Kvikskåp och härlig takdusch som sätter guldkant på tillvaron. I bostaden finns alla bekvämligheter och gott om förvaring och till lägenheten hör nyttjanderätten till ett externt förråd som ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen i en nyproducerad byggnad från 2018 i föreningen Brf Stjernströms väg 1. Här finns en gemensamhetslokal som är bokningsbar för medlemmarna i föreningen och en imponerande takterrass där du kan umgås och grilla tillsammans med nära och kära medans du blickar ut mot en enastående utsikt över takåsar, himmel, grönska och Mälaren. Här finns parkeringsplatser i garage, hiss och i föreningens byggnader har ägnats särskild åtanke för god framkomlighet.

Charmiga Axelsberg som erbjuder en idyllisk småstadskänsla med mysiga caféer, livsmedelsbutiker, småbutiker och restauranger. Här bor du med närhet till natursköna grönområden och Mälaren, där du kan njuta av promenader, bad och fantastiska solnedgångar vid klipphällarna. Vinterviken är ännu en vacker plats som finns på nära håll med sina kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé, som erbjuder matservering och temakvällar på sommaren. Här finns goda kommunikationer med bara ca 300 meter till tunnelbanan, vilket gör det lätt att ta sig till city och andra delar av Stockholm på endast tio minuter. På vintern kan man njuta av vackra vinterpromenader och skridskoåkning på sjön Trekanten, som ligger på kort gångavstånd. I närheten finns dessutom Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, Klättercentret och ett bra serviceutbud med apotek, livsmedelsaffär och restauranger.

En elegant och modern boendemiljö för en harmonisk och naturnära livsstil med närhet till stadens puls.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna