Axelsberg/Örnsberg, Hägersten

Selmedalsvägen 2

Såld
  • 1,5 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Yteffektiv 1,5:a med sovalkov i lågt belånad BRF!

Varmt välkommen till en mysig och yteffektiv 1,5:a med sovalkov och klädkammare i natursköna Axelsberg. Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i ett högt och fritt läge med vacker utsikt och helt utan insyn.

Här finns en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk och rymlig förvaring i garderober och i en väl tilltagen klädkammare. Vardagsrummet präglas av en känsla av rymd och inreds luftigt med soffgrupp, matbord, stilleben och annat möblemang. Härifrån har du en vacker utsikt mot grönskan utanför. Köket är separat och har bekvämligheter som ugn, kyl/frys i fullhöjd, fläkt och goda arbetsytor. Här kan du njuta av en tydlig plats för en bekväm säng i den rogivande sovalkoven som ger bostaden en fin uppdelning och optimal planlösning. Vitt helkaklat badrum med bekvämligheter som handfat och förvaring i ett spegelförsett badrumsskåp, dusch och wc. Utöver förvaring i både garderober och klädkammare i bostaden finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett källarförråd.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till goda kommunikationer och grönområden i Brf Gubben Noak nr 6. Här bor du i en trygg och välskött förening med låg belåningsgrad och stora renoveringar bakom sig, med stambyte klart. Föreningen äger marken och består av totalt 64 bostadsrättslägenheter och 4 hyresrätter som kan ses som dolt kapital och parkeringsplatser som inbringar intäkter. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom en nyrenoverad bastu med relaxrum, cykelrum och barnvagnsrum, snickarboa, ett pingis-och träningsrum samt soprum och grovsoprum. Föreningen har 47 garageplatser i varmgarage med plats för biltvätt. Det finns även 9 parkeringsplatser utomhus samt 4 platser för gäster. I föreningen finns även en mysig uteplats som är perfekt för att samlas med vänner, familj och grannar för härliga grillkvällar tillsammans. I källarplan finns två nyrenoverade tvättstugor, en övernattningslägenhet och en föreningslokal.

Området erbjuder en idyllisk småstadskänsla med mysiga caféer, livsmedelsbutiker, småbutiker och restauranger. Här bor du med närhet till natursköna grönområden och Mälaren, där du kan njuta av promenader, bad och fantastiska solnedgångar vid klipphällarna. Vinterviken är ännu en vacker plats som finns på nära håll med sina kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé, som erbjuder matservering och temakvällar på sommaren. Här finns goda kommunikationer med bara ca 300 meter till tunnelbanan, vilket gör det lätt att ta sig till city och andra delar av Stockholm. På vintern kan man njuta av vackra vinterpromenader och skridskoåkning på sjön Trekanten, som ligger på kort gångavstånd. I närheten finns dessutom Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, Klättercentret och ett bra serviceutbud med apotek, livsmedelsaffär och restauranger.

En härlig kombination av Axelsbergs charm med vacker natur, nära till stan och aktiviteter gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna