Axelsberg/Örnsberg, Hägersten

Stjernströms väg 5

REDO™
  • 2 rum
  • 38,3 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig tvåa i toppmodernt utförande med fransk balkong!

Varmt välkommen till en toppmodern bostad med exklusiva materialval i tidsenlig färgsättning. Lika delar estetiskt tilltalande och funktionell enligt nyproducerad charm för en bekväm livsstil av hög standard.

Bostaden är optimalt planerad för att nyttja varje kvadratmeter väl. Här omsluts du av en lugn atmosfär som ger en hemtrevlig känsla och blir det bästa med att komma hem. Rofyllt belägen mot den mysiga innergården och de stora fönsterpartierna tillåter ett vackert ljusinsläpp och en harmonisk utsikt mot naturen utanför. Innanför dörren välkomnas du av en inbjudande hall som inleder hemmet med gott om förvaring och sätter tonen för resten av bostaden. En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd och den franska balkongen blir en glad överraskning som ger bostaden ännu en dimension. Sovrummet känns exklusivt i en rogivande mörk kulör och blir en oas för återhämtning. Sovrummet har försetts med smarta förvaringslösningar i överskåp. Här kan du njuta av ett fräscht vitkaklat badrum. Spotlights och mörk klinker ger en exklusiv känsla och bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, dusch, wc, handfat med rymlig kommod, spegel och handdukstork förgyller vardagen.
I den här bostaden har man verkligen lyckats få in mycket förvaring i platsbyggda garderober och skåp, dessutom har du här nyttjanderätten till ett förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen i en nyproducerad byggnad från 2018 i föreningen Brf Stjernströms väg 1. Här kan du glädjas åt en gemensamhetslokal som är bokningsbar för medlemmarna i föreningen och en imponerande takterrass där du kan umgås och grilla tillsammans med nära och kära medans du blickar ut mot en enastående utsikt över takåsar, himmel, grönska och Mälaren. Här finns parkeringsplatser i garage, hiss och föreningens byggnader har ägnats särskild åtanke för god framkomlighet.

Charmiga Axelsberg som erbjuder en idyllisk småstadskänsla med mysiga caféer, livsmedelsbutiker, småbutiker och restauranger. Här bor du med närhet till natursköna grönområden och Mälaren, där du kan njuta av promenader, bad och fantastiska solnedgångar vid klipphällarna. Vinterviken är ännu en vacker plats som finns på nära håll med sina kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé, som erbjuder matservering och temakvällar på sommaren. Här finns goda kommunikationer med bara ca 300 meter till tunnelbanan, vilket gör det lätt att ta sig till city och andra delar av Stockholm. På vintern kan man njuta av vackra vinterpromenader och skridskoåkning på sjön Trekanten, som ligger på kort gångavstånd. I närheten finns dessutom Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, Klättercentret och ett bra serviceutbud med apotek, livsmedelsaffär och restauranger.

Ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt, en bostad att trivas i helt enkelt!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Axelsberg/Örnsberg, Hägersten

Stjernströms väg 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.