Aspudden, Hägersten

Sigurd Rings gata 7

Såld
  • 3 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med 2 sovrum. Balkong samt lågt belånad BRF!

Välkommen till en mycket fin och genuin hörnlägenhet på Aspuddens höjder! Här bor du naturfint - belägen mellan Aspuddsparken och Vinterviken med badplats, koloniträdgårdar och caféer. Lägenheten har en generös takhöjd, renoverat kök och badrum och underbar balkong. Planlösningen är halvöppen mellan vardagsrum och kök med två fönsterpartier och rejäla ytor där du kan ha middag för stora sällskap. Den öppna ytan är stort nog för att ha plats för både soffgrupp, matbord och bokhyllor. Köket är väldigt hemtrevligt och har gott om plats för förvaring och badrummet är renoverat.

Här bor du med ett helt magiskt läge, inbäddad bland grönska på lugn återvändsgata. I omgivningarna är det inte alls ovanligt att se både rådjur, hackspettar och ekorrar som lever runt i den lummiga omgivningen. Väldigt idylliskt, men ändå så nära stan! På ca 5 minuters promenad når du tunnelbanan (Aspudden eller Örnsberg) som tar dig in till stan på 10 minuter. Det är ca 3 km till Södermalm och vare sig du väljer cykel eller promenad tar du dig fram via vackra stigar och spår längs b.la. Trekantssjöns glittrande vatten. I Aspuddsparken finns både en 4H gård med fina djur, bangolf, bollplaner, plaskdamm och härlig natur. Tar du andra hållet kommer du till Vinterviken med badplatser, restaurang, café, padelbanor och utegym. Gillar du att motionera har du ändlösa spår längs skog och vattenlinjen intill Mälaren.

Mycket välskött förening med låg belåning och stora renoveringar bakom sig. Exempel på kostsamma renoveringar som är genomförda är stambyte, takrenovering, fönsterbyte och dränering. I föreningen finns en hyresrätt kvar som anses som dolt kapital (ca 3-4mkr) samt en övernattningslägenhet som hyrs ut till medlemmarna och deras gäster. Denna lägenheten får inte missas.

Mer om mäklarna