Aspudden, Hägersten

Botvidsgatan 3, vindsetage

  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 7 995 000 kr
Månadsavgift: 5 454 kr/mån

Unik etage-4:a beläget mitt i Aspuddens hjärta! Förening med låg belåning och god ekonomi.

Varmt välkommen till en mycket charmig och välplanerad etage-4:a med många välbevarade originaldetaljer från tidigt 1900-tal. Bostaden präglas av ljusa plankgolv, spröjsade fönster och en tilltagen takhöjd. De stora fönsterpartierna ger rummen gott om naturligt ljus vilket skapar en känsla av extra luftighet och rymd. Bostaden är fördelad på två plan där entrévåningen bjuder på två stora sovrum, stambytt badrum, gott om garderober för förvaring samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via spiraltrappa nås det övre planet och här uppe blir utrymmet både privat och praktiskt, med stort sovrum och en egen wc. Härifrån kan du även ta dig ut till trapphuset om så önskas. Vindsplanet har ett fint valvformig fönster mot gården och takhöjden är mycket god, med minimalt snedtak. Som ett extra plus finns markiser installerade på södersidan, detta för att behålla ett behagligt och bekvämt klimat i bostaden.

Föreningen är gemytlig och välskött samt äger marken. De har en mycket god ekonomi med en låg belåning, pengar i kassan och många stora renoveringar bakom sig. Här erbjuds bl.a. en fantastisk lummig gård med lekplats och sittgrupper, bastu, festlokal och övernattningslägenhet att hyra. Dessutom finns hobbyrum, tvättstuga samt extra förråd för medlemmarna att hyra!

I detta livliga och trivsamma område erbjuds en boendemiljö som är full av liv och rörelse medan den lummiga omgivningen också skapar ett lugn och harmoni. Aspudden präglas av en småstadskänsla med sin charmiga kvartersbebyggelse, samtidigt som det finns ett brett utbud av service med flera välrenommerade restauranger, mysiga caféer och små pittoreska butiker nära till hands. Naturen och vattnet finns också en kortare promenad/cykeltur bort, med bl.a. Vinterviken som lockar med sina vackra promenadstråk. Vid Vintervikens café kan man njuta av god mat och de minsta har till och med en lekhörna att utforska. För de som vill titta på djur är den populära Aspuddsparken bara några minuters promenad bort. Kommunikationerna är dessutom utmärkta, med tunnelbanestationen Aspudden precis runt hörnet. Detta gör det enkelt och smidigt att ta sig runt i staden!

Boka visning

  • Öppen visning, varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, Hägersten

Botvidsgatan 3, vindsetage

  • Säljarnas egen bild från innergården.
    Säljarnas egen bild från innergården.
  • Säljarnas egen bild från innergården.
    Säljarnas egen bild från innergården.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 7 995 000 kr
  • 7 995 000 kr Budgivare 1 2024-05-06 14:02