Aspudden, Hägersten

Hägerstensvägen 152

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med balkong i söderläge belägen i charmiga Aspudden!

Varmt välkommen till en stabil och populär förening, belägen mitt i mysiga Aspudden! Här har du möjlighet att förvärva en mycket hemtrevlig bostad med genomgående läge vilket ger ett fantastiskt ljus och fin kontakt med naturen utanför. Lägenheten är fint bevarad och för dig som gillar byggnadsvård finns det många skönheter kvar! De vackra trädörrarna, parkettgolvet i vardagsrummet och det fina burspråket i köket är bara några av favoriterna. Här bor du i en mycket välplanerad bostad och är omringad av både Aspuddens myller och ljuvlig grönska med stora fönster i två väderstreck.

Bostaden har ett stort sovrum, stambytt och helkaklat badrum, kök med plats för matbord intill fönster med burspråk, gott om förvaringsutrymme flera garderober samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Balkongen vetter mot den härliga paradgatan Hägerstensvägen, här kan du njuta av sol så gott som hela dagen med utkik över natur, omgivningarna och Aspuddens puls. Med bostadsrätten kommer nyttjanderätt till två rymliga förråd, ett av dem beläget på vinden och det andra i källaren.

Föreningen äger sin egen mark och är väldigt välskött och stabil. Man har goda intäkter till föreningen från parkeringsplatser och lokaler och man har en låg belåning/kvm. Föreningen har sedan förvärvet utfört många renoveringar och kontinuerligt underhåll av fastigheterna. Som medlem får du tillgång till ett flertal gemsamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, hobbyrum, tvättstugor, cykelrum/barnvagnsrum, pingisrum etc. Det finns flera uteplatser, grillplatser och lekplatser på gården som slingrar sig mellan husen. Här kan man fika, sola och vila sig med en bra bok. Bor du här har du ett smidigt vardagsliv med mataffär precis runt hörnet, nära till tunnelbana/bussar och omåttligt populära Aspuddsparken samt Vinterviken med badmöjlighet och restaurang samt trädgårdscafé bland kolonilotterna. För dig om cyklar har man bra cykelvägar som tar dig innanför tullarna på 10 minuter.

Mer om mäklarna