Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 11

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Otroligt charmig 2:a högst upp i huset med södervänd balkong!

Äntligen är en 2:a som ligger högst upp i huset till salu - belägen intill Aspuddsparken. Här bor du väldigt insynsskyddat och inbäddad i den lummiga grönskan från parkens grönytor och skog. Här har du ett fantastiskt charmigt hem med ett populärt läge nära tunnelbana samtidigt som du bor mitt bland Aspuddens grönskande kvarter. Du som är intresserad av byggnadsvård kan glädjas åt det underbara 40-talsdetaljerna som finns välbevarade. Bostaden har med årens gång varsamt renoverats med bl.a. trägolv för att återställa känslan av byggårets charm! Lägenheten har fritt läge och är så gott som fri från insyn. Samtliga av bostadens rum är stora och här finns gott om plats för förvaringslösningar och umgänge. Balkongen nås från vardagsrummet och har optimalt läge mot grönskan i söderläge.

Brf Torsten Alm 5-17 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och välskött ekonomi med en mycket låg belåning. Föreningen bildades 2007 och består av 52 lägenheter varav 48 upplåts med bostadsrätt samt 4 som upplåts med hyresrätt och utgör därmed ett dolt kapital för föreningen. Värdet av tillgångarna överstiger föreningens lån, vilket är en trygghet för alla boende. Till föreningen hör flera gemensamma utrymmen såsom barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga.

Här bor du i ett lugnt område med några av Stockholms vackraste naturområden som närmsta granne. Med närhet till Vinterviken, Aspuddsparken och Örnsbergs strand får du en naturlig och avkopplande livsstil precis utanför dörren. Utöver de natursköna omgivningarna har detta område också en utmärkt anslutning till kollektivtrafiken. Du har enkelt tillgång till bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt att ta sig in till city eller andra delar av Stockholm. Dessutom finns det närliggande shoppingområden och matbutiker som tillgodoser dina dagliga behov. Området är helt enkelt en dröm för dig som längtar efter en fridfull och naturskön omgivning med närhet till kommunikationer och service. Med Vinterviken, Aspuddsparken och Örnsbergs strand inom bekvämt avstånd kan du njuta av promenader, löpning eller cykling längs de vackra stigarna eller koppla av vid klippbaden. För barn finns en lummig lekpark i Aspuddsparken för att skapa minnen tillsammans och ha kul medan man njuter av lugnet. Vid Aspuddens Centrum finns T-banan och ett utbud av diverse service. Här hittar du ICA med generösa öppettider från kl. 07-23, ett apotek, ett bibliotek samt trevliga restauranger och caféer. Om du är ute efter en mysig bar kan Fabel bar och Libertine rekommenderas. För en härlig smakupplevelse finns En pizza i Aspudden, Krubb, Vår Pizza och bageriet Bonne Femme. Eller varför inte Bar Libertin för en trevlig måltid. Besök Aspuddens fina bokhandel eller kvartersbion Bio Aspen, som dessutom har bar och restaurang. Där kan du se en film, njuta av en drink och njuta av en god måltid.

Mer om mäklarna