Aspudden, Hägersten

Hertigvägen 12

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Toppenlägenhet i Aspudden med balkong!

Varmt välkommen till en stabil och populär förening, belägen i mysiga Aspudden! Här har du möjlighet att förvärva en unik etta med både balkong och ett rejält kök med matplats. Lägenheten har dessutom fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus och kontakt med naturen utanför. De två rejäla garderoberna, mer likt walk on closets, rymmer hur mycket massvis med förvaring och kläder. Bostaden är mycket fint bevarad och för dig som gillar byggnadsvård finns det många skönheter kvar, så som de vackra köksskåpen, fönsterbrädorna i sten och beslagen på fönster! Här bor du sammanfattat i en mycket välplanerad bostad och är omringad av ljuvlig grönska med stora fönster i två väderstreck. Man upplever knappt någon insyn då man har grönska och öppna vyer på båda sidorna av huset.

Föreningen är väldigt välskött och stabil med god ekonomi. Man har nyligen sålt en hyresrätt vilket ger föreningen en stor intäkt. Det finns flera hyresrätter kvar som ses som dolda tillgångar i föreningen fram till den dagen de säljs och inbringar ett rejält tillskott i kassan. Man har redan som det är en låg belåning/kvm, men planerar att amortera kraftigt även under år 2024. I avgiften, som även den är låg, ingår både uppvärmning, bostadsrättstillägg och internet.

Som medlem får du tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, kontor att hyra, tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum, pingisbord och två tvättstugor. Det finns fina platser utomhus på föreningens gård, där grillplatser och odlingar på gården får ta plats. Här kan man fika, sola och vila sig med en bra bok. I föreningen finns ett gammalt pannrum, som nu blivit en gemensamhetslokal. Det låter inte mycket för världen, men du kommer häpna över detta ställe med din enorma takhöjd och den coola atmosfären som detta utrymme har. Det har blivit populärt att boka för bl.a. barnkalas, halloweenpyssel och brädspelskvällar.

Med ett läge som detta får du ett smidigt vardagsliv med mataffär precis runt hörnet, nära till tunnelbana/bussar och omåttligt populära Aspuddsparken. För dig om cyklar har man bra cykelvägar som tar dig innanför tullarna på 10 minuter.

Mer om mäklarna