Aspudden, Hägersten

Hägerstensvägen 137

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Smart planerad tvåa med drömläge i lågt belånad BRF mitt i Aspuddens hjärta!

Varmt välkommen till en nyrenoverad bostad som utmärker sig med optimerad planlösning och omsorgsfullt utvalda material i hjärtat av Aspudden! Här bor du med drömläget intill Aspuddens mittpunkt med tunnelbana och närhet till parker, caféer, trevliga restauranger och butiker. Du har även nära till Vinterviken med fina badplatser och gröna koloniträdgårdar med trädgårdscafé.

Lägenheten är i enastående fint skick och har en generös takhöjd som ger en härlig känsla av rymd i kombination med en genomgående planlösning och vacker utsikt från stora fönsterpartier i två väderstreck. Renoveringarna har gjorts med stor hänsyn till att skapa en luftigare känsla. Intrycket blir både genuint och exklusivt på samma gång med en sober färgsättning och luftigare planlösning då man öppnat upp mellan vardagsrum och kök som skapar en social yta med plats för större sällskap. Bostaden bjuder på ett sovrum med ansenlig rymd som ägnats särskild åtanke med sin placering mot den lugna och lummiga innergården. Badrummet har uppdaterats med nytt kakel som känns otroligt fräscht i en dovt blå kulört. Bostaden kan möbleras luftigt med både soffgrupp, matbord, förvaringsmöbler och stilleben. Till lägenheten hör ett källarförråd som ger dig gott om plats för förvaring även utanför lägenheten.

Här bor du i en av Aspuddens både äldsta och bästa föreningar som äger sin mark och kan vara stolta över sin mycket låga belåningsgrad. Utöver uppvärmning och vatten ingår både bredband (via fiber 250 mbit) och kostnaden för din egen hushållsel, i månadsavgiften. För medlemmarna finns både övernattningslägenhet att hyra för sina gäster och fina innergårdar att nyttja! Via de flera lokalerna som hyrs ut till verksamhet kan föreningen årligen räkna med goda intäkter från dessa.

I omgivningarna är det inte alls ovanligt att se både rådjur, hackspettar och ekorrar som lever runt i den lummiga omgivningen. En idyll nära stan! På ca 2 minuters promenad når du Aspuddens tunnelbanan som tar dig in till stan på 10 minuter. Det är ca 3 km till Södermalm och vare sig du väljer cykel eller promenad tar du dig fram via vackra stigar och spår längs b.la. Trekantssjöns glittrande vatten. I Aspuddsparken finns både en 4H gård med fina djur, bangolf, bollplaner, plaskdamm och härlig natur. Tar du andra hållet kommer du till Vinterviken med badplatser, restaurang, café, padelbanor och utegym. Gillar du att motionera har du ändlösa spår längs skog och vattenlinjen intill Mälaren och i de närliggande kvarteren finns flera trevliga lokala barer, caféer och restauranger.

Här bor du med ett fullkomligt magiskt läge, inbäddad bland både grönskande trädtoppar och pulsen av Aspuddens småstadsidyll nära stan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna