Aspudden, Hägersten

Vallfartsvägen 2

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus hörnlägenhet med solig balkong i hjärtat av Aspudden - samt lågt belånad BRF!

Välkommen till en mycket fin och genuin hörnlägenhet i Aspuddens hjärta! Här bor du i ett toppenläge - belägen intill Aspuddens mittpunkt med tunnelbana och med närhet till parker, cafeér, trevliga restauranger och butiker. Det är även nära till Vinterviken med sin fina badplats och gröna koloniträdgårdar med trädgårdscafé. Lägenheten är i mycket fint skick och har en generös takhöjd som ger en härlig känsla av rymd i kombination med de många fönsterpartierna. Renoveringarna har gjorts med stor hänsyn till byggåret och känslan är både genuin och exklusiv på samma gång. Planlösningen har delvis öppnats upp mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier och rejäla ytor där du kan ha middag för stora sällskap. Detta då kök, vardagsrum, matplats och balkong hänger samman. På balkongen har du sol från efter lunch tills att solen går ned över takåsarna. Både
Från balkong och hörnfönster i vardagsrummet får du se de vackra solnedgångarna över Hägerstensvägen.

I lägenheten möblerar du enkelt med både soffgrupp, matbord, förvaringsmöbler och bokhyllor. För den som önskar ett rum till finns det möjlighet att med enkla medel skapa ett rum till och skapa en bra 3:a! Det har gjorts i andra liknade lägenheter i föreningen. Dessutom finns två stycken förråd som kommer med bostadsrätten, vilket ger dig gott om plats för förvaring även utanför lägenheten.

Här bor du med ett helt magiskt läge, inbäddad bland både grönskande trädtoppar och pulsen av Aspuddens småstadsidyll. I omgivningarna är det inte alls ovanligt att se både rådjur, hackspettar och ekorrar som lever runt i den lummiga omgivningen. Väldigt idylliskt, men ändå så nära stan! I kvarteren finns flera trevliga lokala barer, cafeér och restauranger. På ca 2 minuters promenad når du tunnelbanan (Aspudden) som tar dig in till stan på 10 minuter. Det är ca 3 km till Södermalm och vare sig du väljer cykel eller promenad tar du dig fram via vackra stigar och spår längs b.la. Trekantssjöns glittrande vatten. I Aspuddsparken finns både en 4H gård med fina djur, bangolf, bollplaner, plaskdamm och härlig natur. Tar du andra hållet kommer du till Vinterviken med badplatser, restaurang, café, padelbanor och utegym. Gillar du att motionera har du ändlösa spår längs skog och vattenlinjen intill Mälaren.

Här bor du en en mycket bra förening, en av Aspuddens både äldsta och bästa. Utöver uppvärmning och vatten ingår både bredband (via fiber 250mbit) och kostad för din egna hushållsel i månadsavgiften. Föreningen äger också sin mark och har under åren amorterat ner lånen och ligger nu på en låg belåningsgrad. För medlemmarna finns både övernattningslägenhet att hyra för gäster och fina innergårdar kan nyttja! Via de flera uthyrda lokalerna som finns uthyrda för verksamhet har föreningen årligen en bra intäkt på dessa.

Mer om mäklarna