Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 9

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig funkistvåa med drömläge i Aspudden och balkong i söderläge

I Aspuddens hjärta finns denna pärla belägen precis invid populära Aspuddsparken. Lägenheten är en stor tvåa där alla rum är ogenerat rymliga. På den mysiga balkongen i söderläge kan du njuta av solens strålar från tidig morgon till middagstid och med grenverket som sprider ut sig framför ger känslan av att befinna sig i en trädkoja.

Här finns riktigt bra förvaringslösningar i platsbyggda originalgarderober med en rymlig klädkammare i den stora hallen som förutom bra avhängningsmöjligheter har gott om plats för hemtrevlig inredning efter tycke och smak. Det fullutrustade köket är som gjort för att samla familjen och nära och kära kring en stor och härlig matplats. Här finns ny kyl och frys och matlagningen blir en fröjd i det vackra ljuset från en härlig eftermiddagssol som strålar in genom de stora köksfönstrena. Vardagsrummets rymd inspirerar till sociala tillställningar med plats för matplats, stor soffgrupp, soffbord och annat möblemang samt utgång till den inbjudande balkongen. Även sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, nattduksbord på vardera sida och annan förvaring såsom byråer. Badrummet badar i ett rikt ljusinsläpp från det stora fönstret och här finns idag ett badkar, wc, handfat och spegel.

Här bor du i ett lugnt område med några av Stockholms vackraste naturområden som närmsta granne. Med närhet till Vinterviken, Aspuddsparken och Örnsbergs strand får du en naturlig och avkopplande livsstil precis utanför dörren. Utöver de natursköna omgivningarna har detta område också en utmärkt anslutning till kollektivtrafiken. Du har enkelt tillgång till bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt att ta sig in till city eller andra delar av Stockholm. Dessutom finns det närliggande shoppingområden och matbutiker som tillgodoser dina dagliga behov.

Brf Torsten Alm 5-17 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och välskött ekonomi med en mycket låg belåning. Föreningen bildades 2007 och består av 52 lägenheter varav 48 upplåts med bostadsrätt samt 4 som upplåts med hyresrätt och utgör därmed ett dolt kapital för föreningen. Föreningens fastigheter hyrs av kommunen och man betalar en årlig tomträttsavgäld för marken. Den nu avtalade tomträttsavgälderna som är för de två fastigheterna Kondoren 1 och Tallbiten 1 omförhandlades och förlängdes med start oktober 2019 och löper därmed under många år. Till föreningen hör flera gemensamma utrymmen såsom barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga.

Området är en dröm för dig som längtar efter en fridfull och naturskön omgivning med närhet till kommunikationer och service. Med Vinterviken, Aspuddsparken och Örnsbergs strand inom bekvämt avstånd kan du njuta av promenader, löpning eller cykling längs de vackra stigarna eller koppla av vid klippbaden. För barn finns en lummig lekpark i Aspuddsparken för att skapa minnen tillsammans och ha kul medan man njuter av lugnet.

Vid Aspuddens Centrum finns T-banan och ett utbud av diverse service. Här hittar du ICA med generösa öppettider från kl. 07-23, ett apotek, ett bibliotek samt trevliga restauranger och caféer. Om du är ute efter en mysig bar kan Fabel bar rekommenderas. För en härlig smakupplevelse finns En pizza i Aspudden, Krubb, Vår Pizza och bageriet Bonne Femme. Eller varför inte Bar Libertin för en trevlig måltid. Besök Aspuddens fina bokhandel eller kvartersbion Bio Aspen, som dessutom har bar och restaurang. Där kan du se en film, njuta av en drink och njuta av en god måltid.

Den här bostaden ger dig det bästa av två världar - en lugn och fridfull miljö med närhet till både natur och stadsliv.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Aspudden, Hägersten

Torsten Alms gata 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.