Aspudden/Örnsberg, Hägersten

Gösta Ekmans väg 37

Såld
  • 3 rum
  • 80,3 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med gavelläge och milsvid utsikt mot grönska!

Varmt välkomna till denna trivsamma gavellägenhet med 3 rok samt fantastisk utsikt över grönska! Lägenheten är belägen högt upp i huset med ett insynsskyddat läge och har en rymlig balkong med milsvid utsikt. Bostaden präglas av den välplanerade planlösningen och har rikligt med ljusinsläpp genom stora och vältilltagna fönsterpartier. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter, stora sociala ytor som ett rymligt vardagsrum samt kök med matplats. Trevligt område i en stabil förening med närhet till Mälaren, affärer, service och kommunikationer. Låt fantasin flöda och gör denna bostad till er egna lilla oas!

Vi välkomnas i den rymliga entréhallen med plats för ytterkläder och skor. Den härliga atmosfären fortsätter in i bostadens vardagsrum som har plats för soffgrupp, soffbord och TV-bänk samt utgång till den fantastiska balkongen med lummig utsikt. Bostadens trivsamma kök är välbevarat med ljusa skåpluckor och innehar spis, ugn samt kyl och frys. Rymmer matbord för ca 6 personer intill fönsterparti. Bostadens två sovrum har varsin garderobsvägg och rummen erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord samt sovrumsmöbel om så önskas. Trevligt badrum som innehar WC, dusch med badkar, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Det är även förberett för tvättmaskin. Separat WC med tvättställ och kommod samt spegel. Både badrummet och WC är nyrenoverade i samband med stambytet 2022.

I närområdet har du restauranger, matbutiker, apotek, postutlämning, förskola och skola. Endast några minuters promenadavstånd till tunnelbanan både i Axelsberg och Örnsberg. Med bil kommer man snabbt ut på E4:an. Kort avstånd till naturområden som Hägerstenshamnen och Vinterviken. På de mysiga promenadstråken vid Mälaren finns flertalet populära och trevliga caféer som Konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens café. Sevärda byggnader och platser i närområdet är bland annat Vinterviken med Nobels sprängämnesfabrik, Konsthallen Färgfabriken, Designens hus, Klubbensborg och Skulpturparken i Västertorp.

Mer om mäklarna