Hägersten

Klaviaturgatan 10

REDO™
  • 5 rum
  • 116,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 5:a belägen på egen våning, högst upp och tre balkonger med förmiddags- och eftermiddagssol!

Varmt välkommen till en ytterst eftertraktad 5:a om hela 116,5 kvm! Denna bostad ligger med ett lugnt och unikt läge där ni tar hissen upp till våning 5 och har våningen för er själva. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp från två håll samt en planlösning som upplevs både ljus, luftig och social. Bostaden är i ett genomgående fint skick och erbjuder bl.a. fyra lättmöblerade sovrum, två badrum samt öppen planlösning mellan kök pch vardagsrum. De sociala ytorna blir centrumet i hemmet och förlängs av den fantastiska balkongen som sträcker sig längst med hela rummet. Här ute har man fantastisk eftermiddags- och kvällssol medan man kan njuta av morgonsolen på de övriga två balkongerna som också tillhör lägenheten. Det finns också goda förvaringslösningar i flertalet garderober samt ett tillhörande förråd i källaren. Här bor man både insynsskyddat och tyst då fastigheten är ett gediget bygge med isolerade fönster för en extra trevlig inomhusmiljö. Bostaden är perfekt för dig som vill ha väl utnyttjade kvadratmeter med fokus på extra livskvalitet.

Här bor du med Telefonplan, Midsommarkransen och Västberga som närmsta grannar. En väldigt stabil och populär förening med låga avgifter som inkluderar värme, vatten, bredband (500 Mbit/s), kabel-TV och bostadsrättstillägg. Denna förening äger marken, har låga lån/kvm samt har en kommersiell lokal som inbringar extra kapital till föreningens kassa. Som extra bekvämlighet finns garage i huset, föreningslokal med övernattning och hissar från markplan, utan trappor.

På Tellusborgsvägen bor ni citynära på promenad- och cykelavstånd till innerstan, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. Bostaden är placerad mitt i stadsdelens populära och expansiva område vid gamla fabrikskvarter som har omvandlats till spektakulära bostäder. Här bor ni i en lugn och trivsam bostad med endast två minuters gångavstånd från tunnelbanan samt direkt närhet till mysiga caféer och restauranger. I närområdet finns ett brett serviceutbud som ICA Supermarket utanför porten och ett kort promenadavstånd till Västberga centrum med Stora Coop, Rusta och Jysk m.fl. Barnvänligt område med föreningens mysiga innergård med plats för lek och härliga grillkvällar. Det finns även direkt närhet till flertalet lekplatser, parker, flera förskolor och skolor.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hägersten

Klaviaturgatan 10

  • Sovrum 1
    Sovrum 1
  • Sovrum 1
    Sovrum 1
  • Sovrum 2
    Sovrum 2
  • Balkong med utgång från sovrum 2
    Balkong med utgång från sovrum 2
  • Sovrum 3
    Sovrum 3
  • Sovrum 4
    Sovrum 4
  • Balkong med utgång från sovrum 4
    Balkong med utgång från sovrum 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.