Hägersten

Klubbacken 32, 12939 Hägersten

Såld
  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad och ljus 1:a med ett lugnt och insynsskyddat läge. Mälarglimt från bostaden!

Varmt välkommen till en mycket yteffektiv och trivsam 1:a med ett högt och insynsskyddat läge och granne med Mälaren! Lägenheten präglas av stora generösa fönsterpartier samt en tilltagen takhöjd som ger en känsla av extra luftighet och ett härligt ljusinsläpp. Utsikten från lägenheten är mycket rogivande då du har omkringliggande natur och en skymt av Mälarens vatten att blicka ut över. Förutom detta så är lägenheten i ett genomgående fint skick samtidigt som den sociala planlösningen gör bostaden extra luftig och lättmöblerad.

Bostaden är perfekt disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det går med enkelhet att möblera för både soffhäng och sängdel. Intill allrummet har man öppnat upp mot kokvrån samtidigt som det finns en viss avskildhet kvar. Matplatsen ligger smart placerad och kan med fördel förlängas vid större middagsbjudningar. Det finns också en hall med stora inbyggda garderober för förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch-hörna (stambytt 2008). Bostaden har en perfekt kombination av nyare material och äldre bevarade originaldetaljer från byggnadsåret. Här finns bl.a. en vacker fiskbensparkett och äldre fönster som ger extra karaktär och lyfter bostadens intryck samt upplevelse. Stabil förening med tvättstuga, cykelrum och parkeringsplatser för medlemmarna att hyra. Som ett extra plus finns ett stort vindsförråd tillhörande lägenheten!

Uppe på Klubbacken bor man lugnt med naturen och Mälaren som närmsta granne. Området är mycket trivsamt och populärt tack vare närheten till grönskan, Mälarens vatten och kommunikationerna. I det direkta närområdet finns dels en närlivs samt en Italiensk restaurang men du finner även ett större utbud av restauranger och annan service en kort promenad bort. Det finns även underbara promenadstråk och badmöjligheter längs Mälarens klippor. För dig som vill ta ett morgondopp har du badvänliga klippor bara 5 minuter bort. Inom gångavstånd ligger också populära caféet Uddvillan, anrika café Lyran och mysiga Vinterviken med både restaurang och café. På bara några minuter når du Axelsbergs t-bana medan du också har Mälarhöjdens t-bana som alternativ. Ett stenkast bort går också busslinje nr. 135 som tar dig till Mälarhöjdens t-bana varifrån du tar dig till centralen på ca en kvart. För dig som vill ta dig smidigt till Fridhemsplan på morgonen går en pendlarbuss en kort promenad bort.

Denna bostad ger dig det bästa av två världar där du har lugnet vid bostaden och stadens puls och liv en kort resa bort!

Mer om mäklarna