Hägersten

Bäckvägen 167

Såld
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt belägen 2:a högst upp i huset, balkong och stor potential!

Välkommen upp till våning fyra, högst upp i huset! Här finner du en attraktivt placerad lägenhet med ett högt och privat läge. Balkongen mot gården ger många timmars sol samt en härlig lugn känsla och erbjuder dessutom en utsikt över den grönskande omgivningen. Bostaden är välplanerad och rymlig med gott om plats för sociala tillställningar och olika slags möbleringar. I lägenheten upplever man ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora ytorna, rejäla fönsterpartier och den genomgående planlösningen. Med lite uppdaterade ytskikt och en matchande inredning kan detta bli din nästa drömbostad!

Tack vare det höga läget på Åsen är både balkongen och samtliga fönster väldigt insynsskyddade vilket ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten oavsett årstid. Och på tal om årstider kommer du få följa dem när träden vackert ändrar färg om hösten, blir krispigt isiga om vintern, knoppar om våren och fullkomligt sprakar av grönska om sommaren. Ut mot grönskan har du en balkong, utan någon balkong över, i soligt söderläge. Balkongen är en underbar plats för en solig och avkopplande stund. Om du vill ha en paus från solen eller om det duggregnar en varm sommardag kan du fälla upp parasollet och njuta av den lummiga omgivningen.

Detta är ett av få 40-tals hus på Hägerstensåsen som har hiss, vilket förenklar livet mycket. Dessutom är det en stabil förening med låga lån och god ekonomi. Här finns en gästlägenhet att hyra vid övernattande gäster samt parkeringsplats i föreningen för endast 250kr/mån.

På Hägerstensåsen bor ni citynära, samtidigt som naturen ligger nästgårds. Inom både promenad- och cykelavstånd tar ni er enkelt till både naturreservat, parker och badplatser. Du kan njuta av omgivningen via fina promenadstråk för att upptäcka härliga caféer och restauranger i Vinterviken, Telefonplan, Aspudden och Mälarhöjden. Även Hägerstensåsens småstadsidyll erbjuder restauranger, caféer och enklare service. Slow hands är ett hett tips, det ligger precis i närheten och har goda luncher men också naturviner, kvällssol och uteservering. Likaså nya utegymmet runt hörnet, vid amfiteatern! Sist men inte minst når den badsugne Hägerstenshamnen på ca 1 km gångavstånd. Från Hägerstensåsens T-bana tar du dig även snabbt och smidigt till både Liljeholmen och City.

Detta boende har en perfekt kombination av lugnet vid bostaden och stadens puls en kortare promenad/resa bort!

Mer om mäklarna