Habo Centralt, Habo

Malmgatan 2

Såld
  • 4 rum
  • 114,5 kvm
  • Bostadsrätt

En city-fyra i två etage med ett lugnt läge och med välplanerade kvadrat.

Välkommen till en välplanerad fyra i två etage Bostaden har mycket dagsljus, bra planlösning och sociala ytor och ger en direkt känsla av hemtrevnad. Det här boendet är perfekt för den stilmedvetne som söker boende centralt i Habo med närhet till det mesta. Lägenheten består av ett trevligt vardagsrum där man kommer ut till den underbara inglasade uterummet, kök, tre sovrum och två badrum samt en walk in closet som även skulle fungera som ett kontor/ rum. En trappa upp finns finns även en stor balkong om hela 6 kvm med ett lugnt läge och med en stor elstyrd markis. Balkongen nås från master bedroom.

Köket är ett vackert med påkostade tillval, vilka förstärker lyxkänslan i lägenheten och gör den unik.
Hallen är väl tilltagen med gott om plats för klädhängare och förvaring i garderober. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i ljus färgsättning med tillhörande tvättsektion. Efter entrén finns köket och den öppna planlösningen mot vardagsrum samt uterum. Perfekta ytor för större sammankomster.
Det största sovrummet, master bedroom, ligger intill balkongen och här ryms en dubbelsäng och sovrumsmöbler. En "walk in closet" finns brevid sovrummet men skulle lika gärna fungera som ett litet barnrum eller varför inte som ett hemmakontor, Det mindre sovrummet har ett härligt ljusinsläpp . Rummen upplevs som past på plats

Den mysiga innergården är en lugn oas mitt i city. Föreningen har en vaktmästare som fixar så att allt är trivsamt.

Ring mig på t.0709 22 34 44, så visar jag dig bostaden.

Hjärtligt välkomna!
Vänligen Nina Rosell, fastighetsmäklare

Mer om mäklarna